mycket..

Godkväll!

Idag är de tråkiga måndag o blev mycket på jobbet som vanligt på måndagar o sista dagen i månaden! Fick jobba över om ja vill och de gjorde ja för att tänka på arbetskamraterna! vi jobba till lite innan kl sex o blev helt slut! åkte hem värmde mat o duscha o hamna i soffan!! och nu ligger ja i sängen och funderar på att sova då jag är trött efter en hård arbetsdag som känns att de blir hård hela veckan med massa jobb o folk lediga.. aja bara bitta ihop får vara glad när pengarna kommer o hoppas på en full månad nu då:)

Selma hostar massa o äter hostmedecin! fröknarna tycker vi ska kolla upp de! vårdcentralen har get oss hostmedecinen så mer kan vi inte göra ju??

På torsdag blir hon ledig o blir hemma med Farmor o blir Farmormys själva till kl fyra:) kan va skönt för selma med lite ledigt:)

undra när man får dagis korten dom bara på selma o inte barngruppen för barngruppbilden har ja fått men vill ha bara på selma:) vet ni när tro?? då hon tog kort 29:e september???

nu säger ja godnatt imorgon blir de mer jobb:)

selma sover gott<3 Mamma o Pappa älskar dig<3


Godmorgon

Godmorgon!

Då var de vinter tid nu då o en hemsk söndag som inne bär att de är jobb imorgon! alltid känns de så tungt att veta att man ska gå upp tidigt i en hel vecka:p selma blev sjuk i torsdags hade feber så har fått en lång helg ändå:) o under helgen har hon somnat mellan sju o åtta o vaknat vid halv tio halv elva:) man har nog allt lite tur med att hon sover så bra! har börjat småt handla julklappar:)


Idag ska vi till selmas farmor o hennes sambo matti! vi ska bli bjudna på mat lasang:) mumsigt va länge sen nu !:) ikväll bli de bingolotto som gäller:)

Måndag- jobb , dagis samma som alltid

Tisdag- jobb, dagis. försöka träna ett pass

Onsdag- jobb, dagis

Torsdag- jobb, dagis, träna

Fredag- jobb, dagis. och efter längtad helg:)

Så händer inte mycket på vardagarna om man inte skulle sluta tidigt någon dag:)

skickar in en bild på selma som börjar bli så stor o pratar en hel del o tar på sig skorna själv o jackan nästan:)

om 11 dagar blir man gammal och om 11 dagar har vi varit förlovade i ett helt år<3


Älskar min petri o min selma så mycket<3


selma som liten:)


:)

selmas lampa:)


ullared:)

vad folk de va i ullared.. men ja hitta en hel del till selma.. hon fick en till docka, böcker, kläder o en lampa i taket o massa mer:) älskar att köpa till henne:). ja o älsklingen köpte bara väl behövda saker till oss:) stanna till hos syster med familj så selma fick leka av sig:) nu på kvällen fick selmis feber :( 38,7:( hoppas de går bort fort:) har annars haft en super bra dag iaf<3 kommer bild på hennes lampa:)


RSS 2.0