cykla:)

nu har sambon börjat jobba igen! så sen ner med barna till mamma o ut på en cykel tur ute på en mil hoppas ja att ja orkar!;) vill få bort 4hekton tills imorgon biti för då är ja nöjd med första månaden! tänkt så mycket varje månad så hade de inte gått så segt att komma ner till vikten man vill nå!!:) 28,3kg ska ja gå ner minst o går men ner typ som ja gjort i sammanlagt fem månader så är ja nere på min vikt:) nu sover selma o lukas äter mat o somnar han med nog:)

hejsan:)

hejsan!! jobbigt o veta vad man ska ha för rubrik! blev en riktig trevlig kväll igår med katrin:) tack!:) Idag jpbbar älsklingen delad pass så han kommer hem vid tio tiden och då ska ja trossa regnet o ta mig en cykel tur på en mil har ja tänkt! Imorgon är de invägning för att få ett resultat för hela Januarie månaden:) blir ett bra resultat nog:) är sugen på att köpa ett springband hem redan nu orkar ej vänta tills vi flyttar!!^^ idag när vi kunde sova länge då selma inte skulle till dagis så vakna lukas kl sju o selma halv åtta kul kul.. lukas åt första gången halv fyra imorses♥ nu börjar dom bra nätterna igen ÄNTLIGEN:) annars så blir de en lugn dag idag med massa bus med barna:) Ikväll blir de heja fram HVBLÅÅÅ:) dom måste vinna över indianerna!!^^

vet inte jämt vad ja ska skriva om så ni får gärna ge mig lite råd om vad ni vill läsa om?:) tack samm för så mycket som möjligt:)

har en super pigg o glad kille bredvid mig i sängen:) och selma tittar karlsson i sin säng♥ Hon kissar inget på natten så ska man försöka o inte sätta på blöja på natten?? är alltid noga med att hon ska kissa innan hon lägger sig!:)


mina♥ våra♥






älskar er mina små undervärk♥

kvällen närmar sig:)

Blev en kort promenad idag på 5km:) för elva skulle ja ner rtill församlingshemmet o allt kommer bli kanon där för de fin ett lekrum som selma kommer älska tro mig:) Vart hos tandläkan idag o inga hål så nu på kontroll om ett år igen:) Inatt åt lukas en gång och selma sov hela natten:) så skönt att hon slapp hålla på på natten:) nyss kollat farmen o nu sveriges mesterkock:) Älskling är på hockey derby:) så Katrin kommer ikväll o kollar film eller snackar massa skit:) Selma blir ledig imorgon så hon inte blir sjuk till dopet då de går magsjuka där! Ha en forsätt bra kväll de ska ja ha:)

Suck

suck allt försvann de ja skrev så godmorgon! Skriver mer sen!

duktig kille♥

duktig kille som håller så hårt i sin leksak ! han tittar på den massa o smakar lite med!!:) stora killen:)






♥♥♥

någon intresserad?

någon som är intresserad av en gunga till din bebis för 300kr lite skavd på ena sidan o ett snöra som gåt sönder!



där är snöret sönder så tyget står ut på sidan!men annars helt!





där på de svarta är de skavt men inget man stör sig på då dom ska bara gunga typ!


intressrad så är de bara kommentera här!

kväll!

Då var kvällen kommen blev en promenad på 10,82km långt:) sugen o börja gå längre typ 15,00km:) borde ta 2timmar o 30min:) vi får se om ja ökar någon dag:) imorgon blir de en timmes promenad sen hem o duscha o ge lukas lite mat och iväg ner till församlingshemet i markus kyrkan o få nykelkort o gå igenom regler och hur diskmaskinen funkar och så vidare:) vi ska ha dop fikat där på lördag:) så nära nu till dopet längtar och få träffa alla o få de överstökat:) Ikväll blir de hockey tittande för våran del och heja fram HVBLÅÅÅ:) hoppas dom vinner idag borta mot rögle:)



selma glad tjej som skulle till dagis imorses o ville ha sin väska på ryggen och de fick hon men blev ej lång varit haha:)

Godmorgon!

strax bege oss mot dagis! Selma längtar då hon inte varr där på en vecka.. Efter lämning så tar ja upp träningen och går en lång promenad med lukas!:) Ogillar dock att dagis är så tidigt när man är ledig och måste gå iväg direkt man vaknat...! Blir en lugn dag idag:)




invägning!

idag var de invägning imorses igen ! vågem visa sammanlagt 5,2kg så snart är denna månaden slut och jätt bra resultat fast man vart lite sjuk och ej kunnat att träna men äter inget onyttigt så:) imorgon börjar hård träningen igen och vi ska väga oss på fredag morgon för att se vad vi gått ner på en månad! Än så länge har sambon gått ner 6,2kg så vi har bra resultat:)

Kul dag:)

Vart på stellas lekland idag på morgonen :=) vart och beställt de vi ska bjuda på dopet :=) nu har presten vart här så allt är klart nu typ:)
 
 
 
 
 
 
Fina färger tror ja lukas tycker
 
 

kväll!

Då vat kvällen kommen.. Selma somna halv åtta och Lukas somna halv nio:) Idag har jag tvättat paraply sulkyn som jag ska sälja så nu är den ren o fin :) Hoppas bli av med lite saker som ja lakt ut på blocket idag innan vi flyttat! :) Ikväll har vi kollat på kontoret o sveriges mäster kok! :) dammsugit idag o nu ingen disk eller tvätt skönt skönt:) Imorgon blir de stellas lekland med hela familjen då sambon är ledig imorgon så då går vi dit tidigt så de är lugnt med folk där:) selma längtar verkligen till de då hon har så mycket energi:) ha det bra:)




:)

Vill tacka min lilla gosse som somna kl åtta och åt inte förens kl 4.45 imorses<3 Men då kom en annan liten unge som heter Selma som kom kl 2.30 inatt men som tur var gick i la säg i sängen och somna om direkt<3 Igår var vi på maxi med mamma, syster o barn :) efter de så umgick familjen bara och myste innan sambon skulle till jobbet <3 Älskar söndagar när han jobbat helgen :) På kvällen gick ja och barna till mamma och pappa, där var anki och kenneth så då fick barna somna där så fick ja hjälp upp med dom av mamma :) Mamma bjöd på räkor! MUMS!!!!
 
Lukas är en morgon pigg liten skit så vi är vakna men inte stora syster så vi får bara vänta på att hon ska vakna så vaknar hon snart så går vi ner till mamma så får hon go frukost där ist :)
Vi får se när hon bestämmt sig att vakna!
Länge sen hon sov länge :)
 

 
Igår fick selma äta pannpizza i sitt rum o kolla karlsson på taket:) efter de fick hon lördags godis:=)
 
 

Tack mamma♥

Vill tacka min fina mamma för de finna kläderna som barna fick idag♥Detta fick selma (bild kommer under)
 
  och detta fick lukas plus strumpor mummin :)

dåså:)

Mår ju mycket bättre idag och då passa ja på att upp ta träning igen med lite träning på cykel hemma nu när barna sover och jag är ensam:) bättre träna en fredags kväll än och tänka på de goda som många sitter o äter massa onyttigt nu:) Fryser varje dag så ikväll ska ja krypa ner i ett varmt bad och värma upp mig :) Får passa på och bada mycket nu då vi inget badkar har i huset! kommer sakna det massa!!! Idag har ja varit utan allt onyttigt i 25 dagar! undra om ja klarar mig utan godis ett helt år plus träning♥ fort tiden går när man bloggar samtidigt som man cyklar och lyssnar på hockey :) HEJJA HVBLÅÅÅ ;) Går så bra för dom idag står 3-0 nu:) Hoppas ni får en bra fredags kväll! Mys massa med era älsklingar om ni har någon eller någon hemma:) Felicia o madde var uppe en liten stund ikväll och då fick felicia testa pippikläderna som selma har då hon ville med ha de i julas..
Felicia:)
  selma:)
selma lite avis då hon ville med ha pippi:p
sen blev dom bebisar igen ;)

ojj

Ja ojj igår hade ja 44st läsare:) aldrig haft så många .. bara haft max 20st så de märks att man bloggar varje dag:)

Lukas är så vaken nu de har han varit sen han var tre månader och vill knappt sova .. Men får vara glad att hon sover bra på nättern iaf:)

Nu sitter vi på golvet i selmas rum och leker med värktyg:) Hon blir som jag älskar att snickra o bygga saker och hon hjälper till jämt när vi köpt något nytt hem som ska sättas ihop:)

Längtar tills vi ska flytta och de är inte länge kvar!

Godmorgon!

Hatar min telefon ! hade skrivot ett långt inlägg o de bara försvann:/

Ny dag nya möjligheter! Fick sovmorgon av selma idag till halv nio som ja vet inte när ja fick de sist! Annars sov hon till åtta halv nio varje dag förut! Lukas sover än ! Han har börjat att äta redan kl halv fyra på natten sen han blev förskyld :/ dagen innan han blev förskyld så sov han till kl sex innan han åt! han blir helt hysterisk om han inte får mat direkt så ja får ta med han till köket o värma maten så han inte väcker alla! Idag händer det inte så mycket sambon börjar jobba kl sex ikväll så nu sover han till kl tolv:) Idag till middag blir de kykling, curry, ris o sallad ! Jag som ska fixa middagen idag:)





Tack anna!

Idag har anna fixat min blogg sida med nya bilder och bakgrund:) Tackar så mycket för hjälpen:)

Mamma här nu och tittar på hockey och barna ligger och sover:) Bara en person kvar som ska höra av sig om dom kommer på dopet eller inte:) hoppas dom kommer iaf:)

Älskling jobbar till tre inatt så tråkigt när han jobbar natt:/



klätter apa.se är vad selma är haha:)

Våra små<3

 
Först ser man ut som en lodis som tror att man kan gå ut så här nu när de är -10 :P
Sen har vi tråkigt så då testar vi dop kläderna fast fattas en kofta som vi ska köpa innan :)
 
 
 
 
Så blir man så här vacker som en liten prinsessa<3<3
 
Lill killen sover och går än i pyjammas :)
 
 
Pyjammas nissen :=)

Tatueringarna:)

 
Lukas på hans arm då han har selma på hans andra arm:=)
 
 
och så hv71 :=)

Så:)

Nu har ja fixat min blogg med alla bilder så dom kommer åt rätt hål så skönt :) Potatisen är färdig skallade och snart kan vi väcka älsklingen :) Kommer ta kort på hans tatueringar som han gjorde igår så ni får se dom :) Var och handla igår och kom inte ihåg allt ja skulle köpa så nu när ja vakna idag så kom ja på vad ja hade glömt men får fixa de en annan dag för idag vill ja inte gå ut i detta vädret :)
 
 
Lukas inte ens en dag gammal<3
 
 
Lukas första bad :) så otrolig fin han är <3
 

torsdag

Godmorgon! värkar som all förskyldning börjar gå bort mer o mer! mycket bättre natt fast lukas ville äta kl tre inatt! då lätt han inget förskyld men nu på morgonen var han riktig täpp i näsan! nu tittar vi på tv och väntar på att få krypa upp i sängen och väcka pappan i huset!!:) då han måste sova så han orkar vara vaken på jobbet inatt! blir ännu en dag som vi håller oss inne ! Ska kanske börja skalla potatisen nu så är de bara att sätta på dom sen:)
mammas lilla goa killen:)

Skönt!

Alltid så jobbigt och vara ensam vid läggningen av båda barna nu när dom ej mår hundra! Lukas är så grining om han inte sitter hos en typ eller sitter i babysitten.. nu har ja börja bli noga med att selma ska städa sitt rum när hon stökat ner så idag har hon städat sitt rum två gånger! Ikväll börja vi med host medecin till selma och hoppas på en bättre natt! hon sov från 15,00 till 16,00 och ändå somnar nu då är hon inte frisk då hon annars ej somnar nu om hon sover så sent! Nee nu ska ja titta klart på hockeyn och njutta av tystheten då ja inte mår hundra heller! ha det bra!

STÄDAT!

tog mig ork till att städa då selma börja städa sitt rum utan att ja sa nåt så då fick jag städ lust så nu har ja röjt ordning o dammsugit o skurat golven med så skönt att de är gjort nu:) blir att mamma få bjuda oss på mat pannkakor mums och sen åka o köpa två grindar från blocket fort och sen bara vara hemma o bli friska:) titta på Hvblåå ikväll med selma :)

mys

Lukas somna på mig nyss o sov en halv timme .. så sällan denna lilla killen sover på en♥ sambon är och tattuerar sig på hans andra arm och de ska stå LUKAS på den då de står SELMA på hans andra:) tagit en timme nu:) kl två börjar han jobba till tio ikväll så är helt själv idag segt när ingen mår hundra:/ goss i morses<3

Sjukstugan

hjälp vilken natt:/ märks att lukas är förskyld :/ så fort han vaknat till så harbhan skrikit som bara den.. nu ligger han bredvid mig i min säng på kudden o sover o man hör hur han andas...:( stackars mammas lilla kille:/ Selma hon hostar som bara den på nätterna så de låter som hon kväver sig:( Stackar mammas älskling♥ ja vill att dom ska bli friska nu nu nu!!!:( Jag och sambon har också åkt på förskyldning och ont i halsen har vi! första gången på fyra år som alla är sjuka samtidigt:S

^^

Idag har ja hjälpt mamma med lite trapper då hon städar dom så då hjälpte ja henne lite:) Nu har man tränat lite på motion cykeln 20min och tränat mina höfter lite:) Längtar tills man ser nåt resultat på mig:) ska försöka orka med lite cykel ikväll igen på 20min :) Sambon jobbar nu och kommer hem en kort stund sen o sen iväg på innebandy! så är själv med barna de mesta idag ! selma hemma från dagis idag då hon är små förskyld och lukas är med förskyld !:/ stackars mina små sötnosar♥ Första gången lukas näsa rinner så man måste torka:( hoppas dom blir bättre snart♥

Duktig kille♥

Har en sån duktig lite kille som sov från 20,30 till 06,00 fast vakna en gång vid 02,30 och fick tutten och somna om direkt!:)



Mammas och pappas duktiga kille nu på morgonen:) Tror jan tycktr blixten var för stark då han är vaken i äntligen:) Han är lika duktig som hans stora syster som sov hela nätter från 3-4 månader :)
Älskar dig Lukas och dig Selma♥♥


Älskar min familj av allt annat♥♥

Tack!

Vill tacka min fina älskling som var så snäll och gick ner och hämta motioncykel helt själv :) kan säga att den väger massa och vi bor på tredje våningen.. Så ikväll cykla ja 15min gick helt okej så om ja går på morgonen två timmar och försöker cykla 15-30min varje kväll så kommer ja nog få finna resultat:) är så motiverad än som ja var när vi börja för 21 dagar sen:)

ångrar!

Rubriken stämmer så bra! Ångrar så mycket att ja gicl ner med motion cykeln till källaren då ja vill träna nu o varje dag på den plus mina promenader! o ibland bara cykeln o slippa promenaderna för dom är så tråkiga ! vill ner 3kg tills dopet den 2:e februari! hoppas ja orkar gå mkt så ja går ner mkt nu :) kommer en period snart då de går sakta ner säker men måste klara att kämpa dom månaderna iaf! !! vill väga mellan 60-70kg och denna gången ska ja klara de så väl!! Ska inte ge upp ska kämpa som bara den!!! Kommer komma jobbiga dagar o lätta dagar!

Jan. 21, 2013

lukas sov riktigr bra inatt han som från 20,30-05,15 o då fick ja ge nappen två gånger men sängen står ju så nära så man slipper gå ur sängen fär att ge den:) Så skönt att han somnar om bär han får nappen:) Annars börja dagen kl åtta här eller sambon börja jobbet fem o selma gick upp sju o titta pippi:) barna är små förskylda men vid kl nio gick vi en timmes promenad med katrin riktigt skönt:) Imorgon blir de med sambon en lång på två timmar nog:) direkt efter promenaden så gick ja o barna till maxi så selma kunde gå dit o hem så hon rör på sig lite:) Sambon kom dit med och handla med oss:) efter handlingen så skynda vi oss hem för massa bus och laga lite lunch med som blev så mycket så de blev may över till middagen sen ! Sambon jobbar till sex ikväll så ja får vara själv med barna ! Städar för följt här hemma men blev en paus för att få lukas att sova då han vart så arg ! Selma tittar på karlsson på taket ! Ha det så bra!
Selma plockar snö på vägen hem från maxi:)

Matstolen

Just de lukas testa att sitta i farmors mat stol idag o de funka bra men för liten än men kul o testa då vi testa den ålden på selma med o har kort på:) 
 
 
 

20:e Januari

blev inte en seg söndag hemma! Vi blev bjudna på mat hemma hos våra barns farmor o matti och de blev mos, köttfärssås och moröter:) men nu sova ut på promenad imorgon bitti kl nio med båda barna o katrin :) invägning imorgon men tror ej gått ner nåt mer då ja ej tränat nåt igår eller idag men får ju alltid hoppas:) godnatt ha det så bra:)

mys♥

Morgon mys med lill killen då selma gick o kolla pippi! han har kommit till oss varje natt nu typ känns så jobbigt då hon sov alltid till ått men imorses kom hon kl sex o så tog vi toa besök o sen gick o sov men hon kom smygandes upp till mig o sova som en gris till halv nio som tur va♥ Mammas lilla tjej har blivit förskyld bara sådär:/ hoppas ej värre då de är bara näsan nu! kommer morgon bilder på lukas som myser med mamma o pappa i sängen♥
 
<3<3<3

natti!

Då har man kommit hem efter en trevlig kväll hos sambons kusin o tjej:) god mat o film:) får vi bjuda tillbax när vi har flyttat :) selma o lukas passa deras mormor så dom sov när vi kom hem ♥ Imorgon en hel dag mys hemma med familjen ♥ sambon åket på kvällen o spelat fotboll bara:) ska bli skönt med en seg söndag nu :) Godnatt!
mammas stora stjärna♥

skriskor!

Nyss hemkommen från skriskor åkningen och de gick inte så bra. inte så lätt första gången så en arg selma på isen haha:)
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
lite bilder:)

go kväll!

Dålig updatering idag! men men vad spelar de för roll nu kommer ju en ändå:) inatt sov lukas från 20,30 till 04,00 så duktig kille hoppas längra inatt;) haha.. dagen börja med mys i sängen då dom vakna sju så var ej så pigg att gå upp:p sedan frukost o ut på en promenad med kusinen på 9,4km:) trodde ej på så lång då de var -8 ute... men glad att vi gjorde så lång:) Fusk vägde mig idag så nu -4,5kg:) så glad så hoppas 7-8minus till dopet:) idag sover selma hos hennes morbror för första gången och de verkar gå bra då hon somna utan problem:) lukas har varit hos hans moster ikväll då mamma o pappa roa sig med bingo o trodde på vinst men nej då inga pengar till oss:( nu sover lukas i sin säng iaf:) skönt att bara kunna lyfta över han från sin vagn till sängen utan att han vaknar:) skulle aldrig gå på dagen då vaknar han lätt men kvällen går utan problem:) nu mysa lite med sambon innan man somnar helt då man är så trött...:)


Mammas kille sover så skönt på pappa♥




selma ville inte vara med på kort så vi busa så fick ja ett kort på bus ungen♥

Korten är från igår kväll:)

Imorgon så ska vi åka skriskor med min bror o hans sambo så imorgon blir de premiär för selma se vad hon tycker o se om hon kan:) köpa en fin hjälm till henne med innan:) imorgon kväll så blir mamma barnvakt till våra små tills vi kommer hem då vi ska till älsklingens kusin o hans tjej o äta lite god mat o kolla film ihop:) blir nog trevligt:)

Ha det så bra så får vi se om ja skickar in lite kort från skriskor åkningen imorgon:)

3 Månader♥

Idag är mammas lilla gosse 3månader som han blev inatt♥ nu är han 63cm lång o väger 6300g :) börjar bli en stor kille av han:) sprutorna gick super bra då ja fick ge han lite socker i spruta i munnen så första sprutan sa han inget om men andra så skrek han typ tio sekunder sen vart de bra:) Så duktig kille♥ får se om han är som sin syster och blir inte sjuk av sprutorna:) Hoppas hoppas♥
mammas lilla kille ligger på soffan på bvc och väntar på våran tur och han är så nyficken på vad dom andra gör så fick ta upp han så han såg dom:)
Mammas sötis på väg hem från bvc i vagnen och somna direkt ♥

vilken natt!

Morn! blir nog lite sena till dagis då ja är helt slut efter natten då selma o lukas vakna halv fyra o selma fick sova hos oss till slut o de har vart så trång o sedan vakna lukas vid sex tiden igen då sambon skulle gå upp:/ får se hur dagen blir nu fixa oss till dagis o sen gå en promenad innan bvc! ha de bra!

:(

nu är ja ensam o njutter av att höra lukas prata i sängen men hoppas han somnar snart:) tittar på hockey lite o så trav ! Imorgon ska lukas få 3-månaders sprutorna o ja mår otroligt dåligt över de o tänker på dom hela tiden så ja vet inte vart ja ska ta vägen snart:( går ensam dit med han också så allt är just nu deppigt då ja är livrädd för sprutor så vill ja ej utsätta mitt barn för de men de är ju ett måste så :/ så fort ja slutar att amma så ska ja med ta min sista spruta som ja ej har fått tagit när ja var gravid eller amma så.. vill få de gjort så man slipper de sen... aja får se hur mycket man grubblar innan man somnar ! Godnatt!!

jaha:)

Idag blev de en promenad på 11.04 km med lukas o katrin så skönt efter o alltid skönt o ta promenaden direkt efter lämning:) när vi kom hem så stod vi ute o prata med katrin så ja tog upp lukas lite ocg katrin fick så fint kort på han:) här kommer bilde !:)



så jäkla söt!
Nu är potatisen igång på spisen pch till blir
de fiskbullar i hummersås mums så gott:) Nu mat dags för lukas så vi kan äta i lugn o ro med selma:) börjay att röra mig så mkt nu o börjat att laga mat så otroligt mycket känner mig så duktig:) kvällen blir lugn kanske blir en promenad till affären sen men får se:) ha det bra

Kväll!

idag har vi var i huset o mätt lite så nu ska vi bara köpa grindar innan flytten som troligen blir sista helgen i februari :) Längtar otroligt mycket! packat ner hemma biot idag så man slipper massa sladdar på golvet så känns som vi bor i lådor nu;) kvällen/eftermiddagen har beståt av massa bus med selma så hon somna halv sju av att hon har busat med oss båda ! Älskar min familj så otroligt mkt♥ lukas somna nio typ så då börja ja röja hemma så de ser lite normalt ut nu:) bjuder på lite bilder på min familj från idag♥ imorgon promenad med katrin kl nio på morgonen går vi nog en mil:) Godnatt!
 
 
 
 
 
MINA BARA MINA! ÄLSKAR ER♥♥♥

god dag!

Då var de tisdag och de betyder dagis för selma och hon verkligen älskar de!! :) efter dagis så går ja och lukas en promenad till mvc på återbesök tar en liten omväg dit;) Sen en omväg hem också:) Idag får selma gå på dagis en halv timme längre då vi är i huset så mamma får hämta henne:) Igår rensa vi förrådet och vad mkt skit man har så lite saker ska vi sälja och annat kör vi till tippen!:) Idag är de snö ute mer än de varit så otroligt tråkigt men kul för selma som ska gå testa sin bob sen om de går:) ha det bra!




HJÄLP REDAN!!:)

 
 
 

så!

Så nu är man igång med att packa! Äntligen så börjar de närma sig ! 5 St bananlådor är packade så skönt! Idag kör vi på lite tacos till middags mums längtar till maten! Efter maten så ska ja få med sambon ner o rensa förrådet så vi får ner lite mer grejor dit innan flytten o sen köra skit till tippen på lördag! Nu är vi snart igång! Imorgon blir de åter besök på mvc och sen kl ett så ska vi vara i nya huset o mätta på lite grindar o lite små saker:)




oj oj!

De är verkligen vad ha säger ! promenaderna o mer sallad till maten ger ett bra resultat efter 14 dagar! så blir verkligen inte sugen på något godis eller söt saker !:) vågen visa minus 3,5kg på 14 dagar tycker ja är kanon bra ! nu ser ja att de funkar så nu ska ja gå ner mina 3o kg så ja blir nöjd och blir de att man får forsätta gå o ut o gå sen med men inte så ofta kanske bara tre gånger i veckan:)

Så nöjd!!!:)

Måndag!

Äntligen måndag och de betyder in vägning ! Spännande!!!:) sambon får sova en stund idag så han orkar natt jobbet! Ja ska strax gå ur sängen o se va den stora bus ungen gör hon kanske har somnaat om då de är välsigt tyst! lukas sov till halv nio idag ja får små chock!!:) så idag har ja sovit typ 12 timmar o vart vaken en gång med lukas o sen en gång med selma då hon ej kissar i blöjan på nätterna så får man gå på pottan fort:) Idag blir de nog en vilo dag av promenaden då kroppen värker av smärta!.. ha en bra dag!

söndag!

Då vart helgen snart förbi! Redan sönda idag sjukt vad fort veckorna går! sambon jobba inatt o fick bud till södertälje så ja följde med så han fick lite sällskap! Så nu börjar ja bli riktigt trött då vi kom hem kl fyra inatt och selma ville upp redan kl sju:/ Så får se om de blir en familje promenad snart och sen så ska ja få lite egen tid då älskling åker med selma till stellas lekland nog och lukas får vara hos mormor lite så ja får sova lite :) Denna veckan som kommer har vi en del saker inplannerat som kul är men den tråkigaste saken är att lilla killen ska få sina 3månaders sprutor på torsdag:/ usch är nog räddare än han då han ej vet vad de är ... Någon som vet om man får amma barnet när dom får sprutorna ?!? blir nog en lugn söndag så ha det så bra så hörs vi!:)

Familjen<3

 
Min fina och underbara familj<3
Älskar er så mycket så de finns inga ord att beskriva!<3
Snart bor vi i vårt hus och de kommer bli så underbart<3
Inte så långt kvar tills vi ska döpa vår nya familje medlem så hoppas folk hör av sig snart om ni kommer eller inte :)
 

godmorgon!

hade skrivit ett inlägg förut men de ladda kom ej upp! lämna barna hos mamma förut och så gick ja ut på en lång promebad med katrin så vo gick 9,89km :) så skönt o bara gå o prata lite skit:) strax börja med maten blir ungstektfalukorv o mos o massa sallad:) ska bli riktigt gott! sambon börjar jobba 16-03 idag så länge men de är sista natten för denna veckan! selma har sån energi för fem barn tror ja nog lever som bara den haha;) kl fyra börjar hockeyn så blir att heja fram HVBLÅÅÅÅ♥ hoppas på vinst idag! blir en mysdag med mina älskade barn själv nog mamma kanske kommer upp o syster med hennes dotter vi får väl se:)




Gladiatorena!!

Ja ni läser rätt här sitter ja med min fantastiska dotter o kollar gladiatorena och hon äter clemetiner o tycker de verkar intressant då hon sitter stilla o kollar:)♥ så här är de massa mamma o dotter mys då lukas sover för natten ♥ älskar mina barn så mkt♥ 

Skönt!

blev en lång promenad på 10,57km med min underbara familj plus min kusin fredrik:) kallt men uppfriskande o selma o lukas sov som grisar i lite mer än en timma ute i vagnen på promenaden:) älsklingen sover en timma nu så skönt vill byta med han;) sen vid fyra kommer barnas mormor på lite middag ska bli mycket trevligt:) blir ungsbakad potatis o så oxfil och någon sås!!"MUMS SÅ GOTT";) Just de massa sallad med:) nu börjar andra helgen utan något godis o dricka :) så duktig man är:) längtar till att se resultat:) ikväll ska ja o barna gå till syster så selma får leka med kusinen :) hoppas på en bra kväll fast sambon jobbar!:)
selma o felicia med sina pippi dockor:)

 tog tjejen som har hittat lukas napphållare så nu leker hon med den hela tiden★ Älskar mina barn så mkt♥♥

Jan. 11, 2013

 Morgon pig liten kille har vi fått med! ♥

tidigt!

Godmorgon säger vi här för två timmar sen! selma vakna kl 6,20 då hon var så kissnödig så då var de bara att springa på pottan med henne:) Efter de så har hon legat i sin säng o tittat pippi i en timma o lite mer så ja har kunnat vila lite tills lukas vakna:) han åt bara en gång inatt igen:) så duktig kille tycker ja:) Strax väcka stora älsklingen så vi kan äta frukost o sen ut på en lång promenad ihop. Så mysigt med en familje promenad idag och hoppas på att selma somnar lite nu när hon vakna så tidigt:) Sen vid ett tiden så blir de en promenad med barna o katrin med :) mkt promenader fär min del nu och de är bara bra!:) Fredags mys själv med barna då de är sambons helg att jobba! så tråkigt men vad ska man göra .. Måste få in pengar så!




Jan. 10, 2013

Då börja denna dagen att lida mot sitt slut ! kvällen slutar med hockey med sambon o kusin fredrik:) men rätt sura här då våra lag ligger under:/ barna sover så skönt o allt är i ordning här hemma:) får snart ta tag i att börja packaa här så allt är packat tills vi ska flytta:) Imorgon så ska ja ut på promenad med katrin men blir nog en promenad innan med:) Så sugen att väga mig o se om de vissar något men man får vänta då de är måndagar vi ska väga oss här:) ha en forsätt bra kväll alla:)

kommer en bild på lukas o min kusin fredrik:)




Lång:)

Dr sluta med att de blev en lång promenad på 11,14km :) kändes som ja fick runt hela skövde:p nu sover lukas lite innan vi ska gå o hämta selmis på dagis:) idag ringde dom som vi köpt huset av så nu ska vi ditt på tisdag o mäta lite på grindar till trapperna o så:) Det börjar närma sig nu :) har haft martina o hennes lilla tjej här på besök en liten stund:) mycket trevligt:) dags att lägga sig rak lång i sängen nu så ha de bra:)

ny dag nya möjligheter;)

Då vart de en ny dag o de är torsdag o betyder sista dagen denna veckan med dagis för selma:) så nu äter vi frukost och sen ska vi bege oSs av till dagis:) idag går selma på fotten som att inget har hänt:) Jag och Lukas kan gå våran promenad idag med som alltid:) Blir nog en mil vi får se så tråkigt att de är minus ute:/ Idag blir de en lugn dag då vi har inget planerat mer än att fixa maten o hämta selma sen:)
min våran Hv tjej♥




hålla flaskan själv ska väl börjas i tid;) busig bebis♥

:)

Då vart de kväll igen och idag har de hänt en del ... selma gick på en porslin sak så hon skärde upp hällen en liten bitt så hon går ej på foten nu och sen klippte ja lukas naglar idag o då råcka ja klippa för långt in så han blöder en del:/ så synd om mina barn idag♥ selma har vart på dagis idag så då följde ja o lukas, katrin till hennes jobb o sen forsätte hemmåt så de blev en promenad på 8,62km:) känner mig så duktig:) sen har ja börjat äta mindre o sen börjat med en liten mindre lunch nu med:) känns i benen idag är rätt tunga ben idag;) nu en mys kväll med min stora älskling bara lukas vaken som ska äta kl åtta :) ha en bra onsdags kväll :)


selma med sin skaddade fått precis när de typ hände:(

Godmorgon!

ger lukas lite mat efter en tuff men bra natt då ja kämpar med att ge nappen när han vaknar och de känns som de ger färdighet, inatt åt han bara en ända gång fast vakna två gånger:) så glad över min duktiga kille som somnar om när han får nappen:)


nee nu så ska ja väcka selma så hon får i sig frukost innan dagis:) hon är en sumtutta idag:)

när hon är lämnar så går vi på promenaden
igen:) ha det bra hörs sen:)




Bild bomd:)

Kommer ladda upp en del bilder på mina underbara barn<3
 
 
Mina<3

 
Lukas<3
 
 

Stolt pappa till ännu ett barn som fick namnet LUKAS<3
 
 
 
Lyckliga jag till vår sån Luckas<3
 
 
Glad kille:)
 
 
Dom bästa små som ska på julbord<3
 
 
Lycklig tjej som fick bamse pussel då han verkligen älskar att pussla som sin mor hehe:)
 
Här kom lite nya bilder på dom fina:)

Familjen<3

Är så stolt o glad över denna familj ja och min sambo har skappat oss och snart är vi hus ägare också hur bra kan de inte bli ? så lycklig så<3 Dig vill ja leva med resten av mitt liv min älskade PETRI<3! Lukas är nu 12 veckor inatt och han är en mycket vaken kille då han vägrar att sova ;) han sover på nätterna fast äter då med men somnar direkt om så skönt de då han knappt sover på dagen:) Är ju ute på mina lång promenader nu så då får han följa med och då vaknar han till och med efter en halv timme ute :O Fast han gillar att åka vagn bara den rör sig hela tiden stanar man så vaknar han direkt:) 
 
Selma är snart hela 3 år i maj SPÄNNANDE;) De kommer vi att fira i vårat hus:D
Hon är en livlig tjej och pigg och stojig o lyssnar fast de går ut i andra örat men älskar henne ändå fast hon inte lyssnar på oss men de borde ju ändras när hon blir lite större :=)
 
Flyttar till hus i stenstorp i mitten på februari så kanske lika bra att snart ta och börja packa då ja inte ens har börjat eller känner orken för de än haha:)
Skrev i mitt tidigare inlägg att ja skulle ta en kvälls promenad men de gjorde ja inte eftersom ja tog en sån lång på morgonen och mitt knä strular:/  Imorgon blir de att lämna selma på dagis och sen ut på en lång promenad med katrin ska bli kul att träffa henne igen då de var ett tag sen nu :) Så skönt att man har hittat orken att kämpa med att gå ner i vikt igen då ja ska ner 30kg tills ja kommer känna mig stolt över min kropp så har en del att kämpa med :) i huset så ska vi skaffa oss ett eget gym så SÖKER efter en CROSSTRÄGNER och ett SPRINGBAND och en TRÄNINGSBÄNK så har ni någon sådan sak till salu så säg till vad ni vill ha för pris så kanske vi kan få köpa de av er ;)
 
Barna sover sen kl åtta så nu fixa mig för natten så man orkar morgon dagen:) Ha det så bra så hörs vi av:)
 

go dag!

var ett tag sen nu men nu ska de bli ordning med detta! tog bort min facebok igår så kommer blogga ist så man får skriva av sig lite:)

Idag blev de en lång promenad på 1mil så funderar på om ja ska gå nu med eller inte! vi får se:)

selma börja dagis idag igen efter julledigheten o hon var så glad att komma dit o lika glad när ja kom:)

har börjat att banta så är ute o går minst en gång i veckan o första veckan gick ja ner 1,8kg så får se hur de går denna veckan måste ner 30kg helst så får se hur de går:)



mina barn börjar bli så stora selma fyller tre år i maj redan o lukas blir tre månader nästa vecka:) älskar dom otroligt mkt♥♥

ha en bra dag!

RSS 2.0