Min älskade sambo<3

har nu blivit riktig dålig så han ligger inlagd på sjukhus:( han smsa direkt han vakna o sa att han hade väldigt ont i magen o ja direkt nej inte magsjuka men så fel som ja hade så vart de ej de vi ringde 1177 o rådfråga o hennes råd var att åka in o visst gjorde vi de o nu är vi här från kl tre idag vissa sig att hon nog har buksportskötel infektion:/ ska röntgas imorgon så får vi se! vill ej åka ifrån han så nu sover han medans vi väntar på läkaren nu ska dom ta prover igen! godnatt!

Onsdag!

Ojj vad dagarna bara springer iväg! nu är onsdag kvällen här o barna sover o ja ska göra detsamma nu! dom har haft/har magsjuka sen i lördags morses... :/ så petri vabar o tar han om våra sjuklingar så bra o dom blir hemma hela veckan ut o så tar vi nya tag på måndag igen!!!:) varje gång en ny månad börjar så väntar den spännt med hur mkt man får jobba men tur än så rullar de på varje dag! vart hemma två dagar sen 4månader tebax fast ja har jobbat helger med ibland!!:) hoppas alla får en bra lill lördag! Godnatt Love My Family<3





fastar idag:)

då är söndag kväll slut o har en veckas jobb att se fram imot ett nytt ställe att städa hela veckan så de blir spännande:) Ikväll har ja tränat en massa o imorgon väntas de fasta igen o träning så nu vill ja ha tisdag så man får äta någon lunda bra:) nu kommer de säkert gå segt nerför men blir nöjd om ja blivit av med 5kg te 7:e mars då har ja hållt på i två månader:) ja längtar te ja blivit small o fin:) har alltid jätt upp när vågen visat -10kg så nu har ja gått ner mer o vill ännu mer o vissa er alla som inte tror på mig att nu jävlar klarar ja detta!!:) köpt två nya tränings maskiner en crosstrianer o en situps bänk:) 





Vårt lilla gym:) nu farmen ha en bra söndags kväll alla:)

då har de gått 1måndan!

exakt en månad har gått sen vi börja med vårat 5:2 diet som mer blivit 14:7 diet:) så min första invägning låg på 98kg skäms att skriva detta och efter 1månad diet o sista veckan träning så är resultatet 86,8kg så -11,2kg rätt nöjd är man ju så nu väntar en ny månad med nya möjligheter och en hel månad träning och diet igen:) hoppas på fina resultat då med men tror ej de blir så mycket denna månaden då man alltid rasar fort i början:) vill ner till 60-65kg så nu återstår de 21,8kg ner till 65kg så får ja se om ja är nöjd då eller inte:) imorgon fasta igen o måndag,onsdag.fredag fasta:) ha en trevlig lördag kväll o vecka:)

Nöjd!!!:)




Promenad på bandet idag!! Tempo 6,6 i 1timme:) Nöjd Nöjd! så efter min träning o häng tvätt o kollat barnen o fixat så blir de natten nu efter en kanon dag:)

Bra dag!

Då börjar söndagen närma sig sitt slut!
Barnen sover sen en stund tillbax och jag har tränat ikväll:)
Denna veckan fastar vi mån,ons,fre,sön!
Ser fram imot denna veckan, på lördag har vi hållt på med detta i en månad o hoppas på fina resultat på lördag morgon:)
har ett mål att nå te maj då hoppas ja -20kg så ja har 13kg kvar bara !
dessa två veckor som har vart nu så har barnen sovit utan ett ljud! knappt ja vågar skriva de nu för då börjar dom väl att krångla... känner mig bortskämt med att få sova hela nätter nu :D
Älskar mina barn så otroligt mycket så de finns inga ord!<3<3
Vad de verkar som nu så är ja ledig imorgon och då ska ja njutta te max! :)
Jag och barna kanske får ett besök av amanda o söta nova<3
köpte mig ett linne idag storlek 38 bruckar har 40/42 men detta satt rätt bra lite tajt men inte farligt så man ej kan använda de :)
Lukas fick skit snygga skor då han har så dåligt med skor!
 
 
 
 
Tänk när dom var så här små katja! <3
 
 
 
Love You My Boy<3<3<3
 

Godmorgon!:)

Igår hade vi en super trevlig dag som bestod av att kolla bil i jönköping och sedan blev de titta på hv live med hela familjen<3 barnen var super snälla tycker ja :) blev film för oss vuxna när vi kom hem innan sängen:)





Mina hv älsklingar<3

RSS 2.0