God kväll:)

Godkväll:)

I helgen hade vi kalas för mig o min syster då vi fyller samma månad med 9 dagar efter varandra:) så dom kom de massa folk som blev en super trevlig kväll:)

På söndagen som blev de en lugn dag bara slappa hela dagen om ja minns rätt. Men ja ändra om i selmas rum o borra upp saker på väggarna storm trivs med hennes rum:) söndagen sluta med bingolotto hade två lotter och vinst på båda;)

Idag börja ja 5.30 då ja jobba för mamma och de är riktigt segt kan ja säga er! men då slutar man ju ändåså halv två två istället för kl fyra:) så skönt och få dom timmarna i mellan att ungås med Selmis:)

Imorgon ska selma till dagis igen 15 timmars nu då :) kul för henne att träffa alla kompisar igen:)

På fredag slutar ja halv ett så funderar på om ja och min lilla familj ska åka till äventyrs badet med selma då vi inte varit o invigt de än HAHA;)


Stellas lekland Bilder




Behöver nog inte berätta något! bilderna berättar nog hur kul Selma hade det :)

Ha det gött :)

:)

Har haft en super bra helg som gott för fort:/ I fredags blev de tacos mys och Selma fick fredags godis för första gången!:) Hon tyckte de va mysig och äta gott och få godis och festis:)

I går åkte vi till Jönköping och kolla hockey hv- brynäs o sorligt så man brynäs så min kusin mådde bra och va så glad:) när vi kom hem käka vi pizza och fick trevligt sällskap här hemma:)

Idag kom äntligen hela familjen iväg till Stellas lekland och Selma skratta så gott som bara den och sprang som en vilde och tyckte de va så kul:)


2,6år:)

idag har ja o petri varit tillsammans 2,6 år o bara ett halvår kvar till tre år sjukt vad fort de går! men en sak känslorna för dig försvinner aldrig! älskar dig sötis<3<3 imorgon blir de mysdag efter jobbet hela kvällen med mår dotter tills hon inte orkar:) ska bli så skönt med helg! LÄNGTAR enormt mycket:)

nu blir de växjö- hv på tv sen nanna ! så ha en forsätt trevlig kväll hejja hv:)


Hej:)

Hejsan!

Då har halva arbetsveckan gått o imorgon är de torsdag! har jobbat över varje dag o får se om de blir samma imorgon med, men tror de! blir bara finna pengar o en timme gör mycket varje dag! har lagt mig tidigt varje dag o gör de ikväll med!

Längtar till helgen då ska vi ha mys fredag med tacos o lördag blir de en heldag med älsklingen o kusin fredrik på hockey hv71- brynäs:) får se hur de går på söndag ska vi försöka åka till stellas lekland :) helgen är full planderad:)

Selmas hosta börjar ge med sig lite nu då hon är host medecin morgon kväll sen i söndags o nu börjar de äntligen hjälpa! som tur är de bara två dagar kvar till helg så hon kan få sova ut lite:)

ha de bra kram!


RSS 2.0