sommartid!

märks att vi drog fram klockan inatt.. så extra trött idag så ja somna en timme på soffan fast barna var vakna med sambon i samma rum o hörde ej att han hämta hit lukas när han vakna:p så trött är bara förnamnet:p nu titta klart på hockeyn på feman heja luleå nu inte äckel färjestad;) vi tog en promenad förut till affären och efter de åt vi mat på pizzerian här så skönt med frisk luft drf ja nog däcka av för mycket luft då ja o selma var ute en extra stund och lekte i lekplatsen på skolan:) ha en forsätt bra söndag alla !!:)



på pizzerian o lukas sov i vagnen hela tiden :)


selma o ja leker ute:)

påskharen!

påskkaren var här igår o lämna ett påskägg med massa godis till selma i hennes leksaksspis men de tråkiga var att hon hitta de direkt! bild på henne nedan när hon hittar de:)








mammas gullunge:)

Glad påsk!

då har man städat o bäddat sängar till gästerna o gjort köttbullar o gjort klart äggen o efter rätten så strax göra janssonen klar o in med den i ugnen:) så skönt när allt strax är klart:) nu tagit i liten paus i soffan o de känns ej bra då man blir så trött:) ha en bra dag alla!!:)

tack älskling♥

älskling kom hem med en buket röda roser till mig ♥ tack älskling♥ älskar dig massor fast vi har våra bråk ibland mycket sällan ♥ du gör min dag levande och ja blir bara lyckligare o lyvkligare för varje dag o mer känslor för dig ♥ nu har vo vårat hus som vi aldrig trodde skulle bli sann vi trodde att de var en dröm men de var de ej♥ drömmen den blev sann♥ puss älskar dig♥ du o barna är mitt liv o gör min dag levande♥ TACK♥




nöjd nöjd!!



bild på lukas golv:) super nöjd!!

tränar!

tränar lukas på att sitta själv:)

går sådär ibland vill han o ibland inte:p




...

blev en dag hemma hos mamma i mammas bror o familj kom på besök så trevligt men strax åker vi vem o lagar lite mat mig o selma.. sambon jobbar sista dagen innan helg! igår blev golvet klart i lukas rum men glömt o ta kort så gör de sen o lägger ut! hoppas kvällen kan bli kanon sen♥ älskar min familj♥

en lång dag!

då har vi varit uppe sen halv sex så börjar bli små trött efter en hel dag i skövde och är än o handlar i skövde så hela bilen föll med saker nu:) idag ska vi sätta upp fönsterbräddor i selmas rum som vi köpt o dörrlister som vi handlat:) nu är far o dotter inne i affären o köper godis :) strax till maxi med barna o mamma o handla kläder till selma sen lämnar ja selma hos mamma då mamma ville ha henne över natten o selma blir överlycklig av de:) så sen ska vi hem äntligen säger ja;)

tålamod!!

Mitt tålamod är väldigt litet ja skulle kunna jobbar dygnet runt med över våningen bara för att få den klar till mina älskade barn o bara få inreda deras rum nununununu!!! så jobbigt o vänta!! känns som en evig väntan men selmas rum är de kvar!


selmas rum!
# måla element!
# tak lister
# sätta ditt nya fönaster bräddor

lukas rum
#lägga golv (klart imorgon)
#tak o golv lister
#måla element?
#sätta ditt nya fönster bräddor
#sätta in dörrkarmar + dörr


hallen är en del kvar så de är ingen ide att göra någon check lista;(

så vet ni lite vad vi har att göra i barnens rum :)




Mar. 27, 2013

målat dörrar! någon målning kvar sen klart:) då är de bara dörrkarmarna kvar att måla :)



innan



efter:) blir så mkt bra:) måla i garderoben imorgon med:)

sätt upp grinden på övervåningen så selma inte springer upp o ner när vi alla är uppe:)



allt går framåt nu:)

Stor tjej<3

Idag har ja en stor tjej som höll mig i handen och gick en promenad till affären och så hem hon var så duktig så hon fick så mycket beröm så hon ville nog inte hör så mycket mer sen sedan fick hon köpa en godis bitt i affären med ;)
Lukas han rullar runt hela tiden han :P
Har löpt 5 min på löpbandet idag och har aldrig orkat de innan så ja är stolt över mig så ska köra så en vecka nu och sen sakta men säker öka hela tiden  ;)
idag har ja börjat att måla toadörren o selmasdörr på övervåningen till vita då dom är bruna nu.. ska måla dörrkarmarna med men de tar vi en annan dag först göra klart dörrarna ::)
Imorgon blir de upp tidigt och åka o besikta bilen och sedan efter blir de bvc besök o då väntar fem månaderskontroll och sprutor;(
efter de så ska vi stor handla och handla all påskmat med och ja ska göra hemmagjorda köttbullar på lördag som ja aldrig gjort men de blir nog kanon de med :)
Imorgon kommer nog sambons kusin hit och sover över då dom ska lägga in lukas golv och fixa lite och basta lite med ska dom se om lukas ska inviga bastun imorgon med :)
Ikväll kommer mamma hit lite då ja är själv till elva ikväll sambon jobbar så ensam med mina bus ungar :)
 
Ha en bra dag alla:)

godmorgon!

jag och lilla lukas är de som är vakna bara .. petri små drar sig och sover nog ej så djupt.. igår gick ja o barna ut lite med amanda så selma fick röra på skg lite o sen få frisk luft:) lukas fick sitta i en bebis gunga o var jätte glad o nöjd kille bilder kommer:)
är lite chockad då lukas sov till kl sju imorses och de har han inte gjort på länge hoppas de kan hålla i säg;) tror att selma sover länge idag eftersom hon somna sent.. får se vad vi börjar renovera med idag:)



selma gungar :) jätte glad tjej:)




så jäckla sött denna lilla är eller♥ mitt hjärta smälter ♥♥

:)

haft amanda o markus på besök idag blev rödspätta . kallsås o potais tiöl middag som vi bjöd dom på! markus fixa golvet i lukas rum så på torsdag lägger vi golvet klart :) imorgon får vi se vad vi börjar med! nu är vi hos mamma o myser tills sambon slutar kl tio ♥ idag gav ja min älskade saambo o dotter en go frukost på sängen♥ selma blev luckligare än någon sin o pappis blev nöjd han med:) älskar mina barn o min sambo så mycket♥

Mar. 26, 2013

då var golv listerna klara i selmas rum:)



nöjd:)

:)

i helgen så fick vi upp hyllan över tv så nu är de bara en hylla o några tavlor kvar men vet ej vart ja vill ha dom någon stanns så lite svårt de där;)




Drömmar drömmar

blev inget gjort efter middagen som bestod av våfflor!! seg var vi o en över trött selma som somna direkt utan att nämna nappen ikväll♥ hon har inte frågat om den idag:) lukas somna med fort då han är så aktiv på golvet o rullar runt helaa tiden nu:) nu tyst här hemma barnen sover o sambon på fotboll o ja njutter av familjen annorlunda o drömmer lite bort.. drömmer mig bort i tankar hur ja vill få vårat hem så fint som möjligt! hur köket ska se ut och vårat sovrum och allt!! vårt sovrum vet ja redan hur ja vill ha de.. en fondväg o skjuttdörrer ist för garderobsdörrar o ett fint lemminatgolv:) ååå längtan är stor!! blir nog att byta yter dörr o garag dörrarna i sommar så nästa sommar byta ut lite fönster:) börjar med lukas fönster nästa sommar:) mm mycket man vill men allt kostar så bara att spara massa så man kan få uppfylla sina drömmar:D betalat räkningar denna månaden med nu så de äe klart en månad fram:)

skönt!

då har ja målat fönstrena i lukas rum och trapptacket o trappvägarna så det är klart nu så nu fixa hem grund färg vit o mer vit färg för här ska ja måla toa dörren och selmas dörr vita dom är nu bruna så :) lukas får en ny dörr då de fanns ingen innan då vi gjort ett rum själv ) hans dörr är redan klar måla så de blir med vit:)

seg dag

dagen börjar alltid segt när sambon jobbar... får se vid tolv sen när lukas ätit lite gröt o ska sova om ja kan måla trappen eller om ja gör de nu vi får se;) selma pälar nu då vi kan strycka en så blir hon glad :) lukas ligger på golvet och leker lite så skönt:) han snurrar över från rygg till mage o tvärt om hela tiden nu :) säker tio gånger igår bara;) på torsdag väntas de detta tråkiga sprutorna igen! ska bli spännande och se vad han väger;) blir en lugnt början på dagen och sen mer hårdare med renovering och träning;) ha en bra dag alla!

klart:)

då var lukas rum färdig tapetserat gjorde klart de idag när vi kom hem vid tolv då börja vi o är klara nu. tar säg en stund allt! blir att lägga lister i selmas rum imorgon och är barnen snälla så kanske ja kan måla trapp väggarna klart imorgon :) vi får väl se vad dom vaknar på för humör;) imorgon är de våffeldagen så då blir de våfflor här till middag;) bild på lukas rum kommer nu:)







super nöjd!!!

mumsig mat:)

middagen idag jansson prinskorvar o köttbullar !



var så gott så imorgon äter vi de igen då allt de blev kvar;) mums mums!!!:)

idag åkte ja med sambon till skövde o sover hos mamma o pappa då han jobbar till kl sex imorgon bitti... har en unge på var sida av sängen hehe ;) så trött så lakt mig redan i sängen o tittar telefon lite :) imorgon lägga lister i selmas rum o tapetera i lukas rum är vad jag har planerat;) får lite hjälp av petris kusin imorgon så dom får tapetsera så får vi se vad ja gör:p Godnatt

1månad!

igår hade vi bott i huset i 1månad! tänk vad fort de går♥ trivs som bara den♥ idag ska vi götta oss då ja ej kan hålla mig till påsk så blir jansson o köttbullar o prinskorvar o röbettsallad;) kommer blir så gott och ja som ska laga maten idag! börja bli bästa vän med köket nu och matlagning blir bättre o bättre:)

Mar. 23, 2013

då har markus o erik vart här o flytspacklat o de tog två timmar typ så nu ska de torka till kl sex typ innan vi får gå påt.. bild nedan!



:)
ja har målat trapväggarna ännu en gång så blir nog en gång till så de verkligen täcker o då har ja målat tre gånger:) börjar ta påt!! bild nedan!



nöjd nöjd nöjd:)

Mar. 22, 2013

golvet klart för att börja flytspackla imorgon:)





glad o se att de händer saker nu:)

våra♥♥

mina underbara barn♥♥ dom verkligen älskar varandra:)









så kul ihop♥♥♥♥

god dag!

Ny dag och nya möjligheter! nu väntar vi på att åka mot skövde och handla massa saker så vi kan lägga in flyttspackel o så i lukas rum:) så strax ge lukas mat och åka mot skövde och först till anki o lämna massa toma bananlådor som jag har packat bilen med så vi blir av med dom då hon ska ändå flytta snart och behöver packa:) så idag kommer amanda och markus och imorgin kommer erik o markusno amanda får se hur de går hoppas allt kommer flyta på bra så vi hinner en bra bit:) nu byta bajs blöja ha de bra;)

♥♥



så jäckla sött så ja smällter!! älskar dig goding lika mycket som din stora syster ni är så älskade♥♥ bilden är tagen idag:)

målat trapp väggarna idag !



älskling på bild som börja måla sen tog ja över!!:)

säger godnatt efter 40min träning nyss !! natt

päla!

selma är jätte duktig på att päla:)



först börja hon så innan hon gjorde hela hjärtat:)




nu klar:)

godmorgon!

tidig morgon som vanligt då lukas ska upp någon gång efter kl sex.. så han ligger på golvet o leker o felicia vaken o tittar på tv och min stora tjej sover än♥ hon vet iaf att man ska sova länge:p sambon ska vi försöka låta han sova till tio elva iaf så han orkar denna långa arbets dag han har ! idag vissa vågen minus redan nästan ett kilo som i måndags♥ så glad att ja är igång igen nu kämpa som fan! :) idag kommer nog min bror o hans sambo så ska vi fixa på övervåningen så vi kan bara börja flyttspackla i helgen nog ej säkert än men ja hoppas haha;)




♥♥♥

igår rulla lukas runt från rygg till mage efter inte ha gjort de på en månad sen sist! får se om han börjar mer o mer nu!:)

:)

selma slutat med nappar så idag handla hon pälor för de och var jätte duktig o verklige gilla de :)



selma och felicia inviger pälorna :) felisan sover hos oss inatt för att barna ville så så då blev de så:)

nöjd!



ökar varje dag nu !! så ja orkar en timme varje dag sen:)

lukas rum





lukas rum innan ja spackla o städa upp allt skit:)

bra dag:)

då har man lagat mat idag blev spagetti o köttfärsås :) sen spacklat nästa hela lukas rum idag så älsklingen gör har gjort o gör trappen nu :) så imorgon slippar han allt då han är ledig:) så nu har ja tagit en paus från renoveringen och tränar nu o diggar musik men snart tränat klart:) och då blir de dusch o hockey efter o heja fram hvblåååå!!!:)

spackla o spackla..

dags för mig o lukas att kliva ur sängen och gå upp o börja spackla i hans rum så de blir någon ordning och reda här !! ha en bra dag våran dag står de jobb jobb jobbb på över våningen och efter de blir de träning och hv på tv !! ha de bra!



nöjd eftersom ja ej tränat på nästan en månad så för varje dag så ska ja öka nu o nu jävlar är ja igång hoppas ja och hoppas att stötta på 70-tal på vågen inom den närmasta månaden !!!:) de har ja ej vägit på ja vet inte när inte någon gång under den tiden ja och min sambo vart tillsammans och i maj firar vi fyra år tillsammans så♥ min familj betyder så mycket för ja så de finns inga ord att beskriva hur mycket ja älskar dom allihop fast vi har våra stunder o en extrem trottsig liten tjej här hemma o hoppas på att de går över till slut och de gör de ju men vet ej när eller hur länge de tar;) men älskar hennr ändå fast humöret går på tvär på henne ibland men bara att kämpa o hoppas varje dag att den lilla tjejen vaknar på bra humör för då är hon helt underbar men de är ej ofta men dom dagarna tar vi vara på♥♥ lilla lukas han växer så de knackar hela fem månader redan och de är inte klockt vad han växer! nästa vecka blir de sprutorna och ja längtar inte men denna gången har ja med hela familjen också så de är skönt de iaf så vi alla kan trösta honom:)♥ puss på mina fina barn som ja o petri har skapat ihop♥



lukas imorses♥ tittar på stora syster som hoppar i sängen som ser så roligt ut så ja skrattar högt och då är selma så nöjd men slutar hon så stirrar han så på henne tills hon börjar igen:)♥


mina barn har pusskalas och deras kusin tittar på♥

ÄNTLIGEN!!

nu jävlar är man igång ÄNTLIGEN! tränar nu sten hårt på bandet fram till resan;) nu ska snygga kroppen fram♥♥♥ idag har vi rivit tapet o börjat spackla lite i trappen o de är riktigt högt :p imorgon forsätta att spackla o sen börja slippa de vi har spacklat idag så på onsdag kan vi börja måla där;) så lycklig i livet man känner sig♥♥ älskar min fina familj♥♥♥

:)

Godmorgon idag måste ja ta tag i träningen då vi börjar med hård träning igen så får se när ja ska orka mig på bandet idag! måste iaf idag nu ska ja ner tio kilo till iaf o sen ännu mer men först nå minus tio :) idag ska vi börja spackla i trappen och i lukas rum så får se hur de går i trappen blir spännande;) ingen som vill titta ut i veckan? bara ringa innan så är de bara att komma:) åå vill renovera hela huset nu på en gång o att de ska bli klart direkt är min dröm men får ta dag för dag och sen hålla koll på att spara massa pengar och sen renovera! göra klart övervåningen och sem spara massa till vintern typ då kan man ta alla rum här nere:p vi får väl se:)

kanon fest:)

blev en kanon 50års fest för min mamma igår så idag är vi väldigt trötta o mest legat hela dagen och så blev de pizza till mat idag så nu säger vi godnatt här haha:)

5månader♥

stämmer exakt lukas blev fem månader i morses mammas o pappas lilla goding:)




Mar. 15, 2013

nyss ätit frys pizza så nu lite hockey o heja hvblå!!! fredrik på besök med och imorgon blir de 50års kalas för mamma mycket trevligt:) ha en kanon fredag!!!

de vi handla:)

detta fick lukas igår :) bild nedan! saknad en rosa t-shirt på bilden då den användes direkt igår:)



detta fick selma igår fast saknas en till lång armad tröja som hon anväder idag hehe:) bild nedan:)



så nöjd med de vi köpte till dom igår :)

Träning!

nu idag ska träningen sättas igång igen då vi inte har tränat på tre veckor så nu blir de hård träning igen fram till resan som vi ska åka på i slutet av maj så får se hur länge ja orkar på bandet ikväll minst en halv timme iaf!!:) måste ner ännu mer och ja känner på en del kläder som om ja tappar byxor o sånt men ej nöjd än vill ner till 60-65kg så har en del kvar men nu jävlar hoppas ja på 70-tal iaf när vi åker i slutet av maj!:) ha en bra dag!

maxi blev de:)

idag blev de inget spacklande vi åt en god frukost som pappa kom hem med en varsin räksmörgås feån soldathemmet MUMMS!! Sedan mössss vii i sången och sen drog vi till maxi o handla lite kläder till barna! sjukt vad lukas växer! köpte en vårjacka sommarjacka till lukas storlek 80 och den sitter hur bra som helst på han bild kommer imorgon på de och vad vi handla:)






mammas flicka testa lika dana kläder som lukas i affären o lika coola o snygga;)

♥♥

själv klart så skulle selma köpa en blomma till mormor sa hon direkt när ja sa att idag fyller mormor år :) sedan skulle hon också ringa mormor o säga grattis och de gjorde hon mammas lilla goding♥♥♥



selma som precis jätt mormor presenten♥♥

kanon dag nog:)

Godmorgon! igår åkte ja o lukas tåg till skövde för selma var på dagis så gick ja o lukas på stan och så kom katrin och höll oss sällskap:) köpte en del kläder till barna då dom växer för fort haha får bli en ullared resa innan resan tycker ja vi får väl se:p testa en skinnjacka o en mössa och kolla solglasögon på lukas bild nedan!! så cool bebis så ja vill bara köpa de direkt:)



♥♥ sambon har delat pass idag så innan han börjar jobbet sen igen så åker vi med han in och grattar min fina mamma lite ja och barna ♥

får se om vi börja spackla för att tapetsera i lukas rum idag.. inte gjort nåt där uppe på två dagar nu:p

♥♥♥

IDAG ÄR INGEN VANLIG FÖR DE ÄR MAMMAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA !! GRATTIS TILL VÄRDENS BÄSTA MAMMA PÅ 50ÅRSDAGEN♥♥♥♥



MAMMA MED HENNES ALLA BARNBARN♥♥♥

en komentar

fick en komentar som ja tänkte ta upp här och de var om att lägga bilderna åt rätt hål men eftersom ja bloggar men mobilen och glömmer av att lägga min mobil åt sidan och ta kort så blir dom åt fel hål här och de kan ja ej rå för att blogg inte kan få mina bilder åt rätt åt när ja tar med mobilen kort! så då vet alla så inget o fråga mer då ja ej orkar gå in på datorn och ändra allt !

♥♥♥



älskling är konsentrerad o mätter så de blir rätt o bra med golvet så vi får ihop de!! tänkt vad mycket vi lär oss av varandra o hjälp av min bror som vissar oss o sen forsätter vi:) imorgon spackla för tapetsering i lukas rum och slippning men först lite till tippen och handla lister till selmas rum så vi kan få dit dom:)

gött mos!!

Då har de varit en kanon dag idag! när ja o barna vakna så åkte vi till mormor o tvätta massa i tvättstugan o då passa ja o selma på att bada då vi inget badkar har :p sedan hem o då börja arbetet igen !! nyss blev vi klara med golvet i selmas rum bild nedan:)



:) vi har hunnit med lite besök från madde en arbetskompis så hon tog hand om lukas o selma en del:) kommer en bild på dom:p



igår rev vi en klädkamare på över våningen då vi ska göra en stor med skuttdörrar så de blir snyggt o fint:) bild nedan hur stort fe blivit i hallen på över våningen nu när den är riven bild nedan!




en mycket bra arbetsdag av oss två:)

golv!

då var golvet igång att lägga o selma inspekt terar allt:) bild nedan



är jätte nöjd :) idag rev vi ännu mer då vi ska göra garderober så de händer grejer hela tiden nu:) imorgon ska ja och älsklingen lägga golv får vi se hur bra de blir:) blir så fint allt ihop :) lukas vägg är helt klart så bara att spackla o tapetsera så känns underbart att allt går framåt som bara den:) sista natten sambon jobbar sen ledig två dagar underbart är mitt ord!!:) idag testa vi diskmaskinen med och den gick super fint o de blev kanon fin och ren disken:) godnatt

ny fotograf;)







mammas lilla fotograf hon blir så glad när hon får ta kort :)

2veckor!

Då har vi bott i vårat hus i två veckor och de är totalt helt underbart:) tror barna trivs lika bra som vi:) och idag står de ännu mer renovering eller återställning! får se hur långt vi hinner hoppas iaf att börja med golv i selmas rum för då kan vi åka o köpa lister in dit:)

våra godingar♥

vi har testat hoppgungan med och hon gillar näär syster putter på han o då skrattar han stort:)





Selma vill gärna testa med men sakt att hon är förstor men hon tycker de är jobbigt då han hon får ett nej men sakt att hon kan gunga docka o då blir hon nöjd:)

lite om stora tjejen!

selma fyller tre år i maj och är blöjfri men är ofta lite kiss skvätt i troserna men tur vi har många troser:) hon pratar mer o mer o vill gärna ha kakor varje dag om hon fick :p hon har en extrem egen vilja:p sover än en gång på dagen då hon inte orkar en hel dag få hon vill sova kl fem annars men hon sover tolv till två o somnar åtta tiden så de går ju kanon bra än så länge:) selma är en hjälp reda hon vill hjälpa till mycket nu när vi renoverar hemma o springer o hjälper med allt man vill typ och är jätte duktig och snäll mot lillebror o tycker de är jätte kul när han skrattar som en tok åt henne när hon gör nåt roligt:)




lite om lill killen:)

lukas har klarat av arr rulla från rygg till mage en gång sen en vecka tillbax så de kommer väl mer snart:) sen gillar han gå stolen som han backar runt i o är super nöjd i den:) han har svårt att ta ersättning så vi kör mest på gröt o mat nu och kämpar att få in han ersättning på kvällarna och ikväll gick de kanon bra att få i han o igår kväll gick de verkligen inte så efter 45min kämpa igår så fick han gröt och då blev han nöjd mammas lilla tok kille:)





duktig älskling♥

idag var älsklingen duktig och rev en vägg så vi får större öppning på övervåningen !



så här blev de bild nedan:)



nöjd är ja:)

Äntligen!

Då har rörmockarn vart här så nu bara skruva fast diskmaskinen och sen börja diska;) underbart äntligen!!
Så skönt att helgen är här idag kommer pappa med min dörr som vi ska sätta upp i lukas rum så han kan stänga om sig sen när han blir störe:) och imorgon kommer pappa o bror o amanda och då ska vi arbeta o få klart väggen i lukas rum och få ordning på golvet i selmas rum:) så får vi fixa golvet i lukas rum nästa helg:) på söndag kommer mika petris kusin och dom ska fixa lukas rum med tapeter åå längtar tills de blir klart här hemma :) trappen är konstig med och den ska fixas med:p hoppas alla får en lika bra helg som vi får fast sambon jobbar helg.. idag blir de in till skövde på kalas då barnens fasters man fyller år och de bjuds på goa pannkakor;) ha det bra alla:)

Kanon!!

idag har vi vart i skövde o byt ut lukas tapeter då vi hitta andra och köpt golv till hans rum:) idag blev vi klara med tapetseringen i selmas rum o ja är så super nöjd så!! selma sa iaf att de blev fint så på lördag börjat vi nog med golvet hoppas ja så är de bara lister o element kvar sen:p haft mamma o felicia på besök idag och de var hur trevligt som helst fast vi arbeta mest men vi bjöd dom på mat o vi hade en glad dotter iaf:) nu åkte älskkingen till jobbet så första gången ja o barna sover själv i huset och de känns inte så kul:/ saknar han redan här hemma:/♥♥♥ Älskar min familj♥♥♥ lukas njutter av att bada idag!! bild nedan!!


och selma njutter också av att bada♥♥ bild nedan!!



våra älskade barn vad vi älskar er♥♥

...

skulle uppdatera igår kväll men min telefon kunde ej ansluta till blogg.se så vi gör ett nytt försök idag då!

Igår kom disk o tvättmaskin på plats tvättmaskinen är bara att börja tvätt o diskmaskinen kommer en rörmockare idag och fixar in den med gött gött:) bild nedan!





så nöjd och glad att de äntligen är här hos oss!!!:)

Igår tapetsera vi i tre timmar till så nu är de bara en vägg kvar som vi nog gör halva idag då vi får besök av svärmor o katja med familj så då får vi hålla dom sällskap och de är alltid kul:) så blir nog en bra dag till slut:) bild på tapetseringen nedan!







så nöjd:) snart bara golv o lister kvar i de rummet:D

:)

godmorgon eller inte då selma sov hos oss i några timmar inatt och tog typ hela sängen när ja bar tillbax henne så insåg ja vrf hon kom jo bara för hon hade ramlat ur sängen :/ stackarn:/ lukas har vaknat en del gånger inatt med så man är trött så får hoppas lukas somnar sen så ja med jan sova för selma är ju på dagis:) nu är elektrikerna här o installerar ström till diskmaskinen och kl fem idag kommer diskmaskin o tvättmaskinen så får se när rörmockarn har tid!:) blev inget tapetsering igår kväll då vi var rätt trötta av oss så vi gick och la oss nio:p

Igår var ja hos mamma och då passa ja på att bada då vi inget badkar har och fick sällskap av selmis:p och så handla vi tapeter igår till lukas rum och hämta ut hans pass så nu är han med redo att flyga:)

Idag ska vi tapetsera i tre fyra timmar så får se hur långt vi kommer så ha de bra ska slappa innan kvällen kommer:)

godmorgon!

Idag har älsklingen delat pass så nu är han på jula o ska hämta hem löpbandet och sedan äta frukost o forsätta med tapetseringen! ja o barna åker med han till skövde sen o kollar på tapeter och är hos mamma:) och på kvällen forsätter vi med tapetsering så borde bli klara imorgon nog beror på hur snälla barn vi har:) så roligt o börja se resultat nu:) nu är de två rum där uppe iaf:)

Mar. 03, 2013

väggen uppe



bild ovan!!

tapetsering i selmas rum!



bild ovan!!

kom en bra bit på väg idag:) super nöjd o glad:)

Mar. 03, 2013


kommer längre o längre!

stämmer precis som rubriken säger! lukas sover o selma tittar film o vi fick lite hjälp av markus o amanda idag o nu forsätter vi själva med vägen så snart ska bara gipsen på och den väntar vi med tills på lördag! när vi är klara med vägen idag så ska vi börja med tapetsering i selmas rum :) längtar tills vi börjat med golven för då är vi nästan klara:p så duktig älskling som lärt sig så mycket med bygge så nu kan vi göra väggar själv!!:)

Renovering!!

då är renoveringen igång vi börja o göra ett hål i köket så diskmaskinen får plats på tisdag när den kommet:) bild nedan!!



sedan går vi upp till övervåningen och vi ska slippa vägen imorgon i selmas rum imorgon o sätta upp tapet där imorgon sedan forsätta i lukas rum o spackla o sätta upp vägar då regglarna är klara! lukas börjar få ett rum:) bild nedan!!






:) i full gång här nu!!:)

Godmorgon!!

blev en del jobb igår så idag slipa väggarna o sen tapetsera o lägga golv o måla listerna sen är selmas rum klart o då börjar vi riva en vägg och sättar upp en ny till lukas rum:) ha en bra dag!!

110st

ojjj igår hade ja 110st som läste min blogg;) aldrig haft så många på en dag så de känns bra nu när man är igång o skriver än!! kommer nog få mindre tid för bloggen sen när jobb o renovering står på schemat men de är några månader kvar!! ny månad och innebär att vi måste ta tag i träningen igen!! ska ju utomland i slutet på maj när mammas flicka fyller tre år så då måste ja komma ner o ha max tio kg kvar att kämpa med! idag blir de en lugn ensam dag hemma typ! sambon jobbar till 18,00 !! mamma kommer sen innan hon ska på bingon som är här varje fredag så då får hon så hur mycket vi fixat ordning:) köpte en matta igår men den var för kort tyckte ja så sambon ska byta till en längre:) ha en kanon fredag dag ska ja ha ikväll massa fredagsmys med min familj♥





Träning!

haft två veckor tränings paus då vi har flyttat o så sen så gick löpbandet sönder så de är på lagning!! men vågen har visat minus iaf som skönt är men vill ner tio kg på två månader men nådde ej de då ja ej tränat så på två månader har ja gått ner 8,7kg och är nöjd ändå så i februari gick ja ner 2,6 kg men får vara glad över hela summan!! snart väger ja så mycket som när ja blev gravid med selma så:) nu ska ja bara få bort 19,6kg till helst men bara att kämpa!!!:)

RSS 2.0