Glad:

då så har vi haandlat allt till golvet i selmas rum o tapet till selmas rum o att måla listerna i hennes rum får se om vi lägger golv i helgen o tapetserar med:) nu hem från skövde med en knöck packad bil med saker o barn;) ny hatthylla blev de med och matta i hallen:) ha en forsätt bra kväll alla kram!!!




Bilder på huset:)

är en del man vill göra men tar en våning i taget så övervåningen i full gång så vanliga planet får vänta ett tag så hör behövs de sätta upp hyller på väggarna annars är de klart typ :)
 
 
 
Vardagsrum!
 
 
Vardagsrum!
 
 
 
 
Selmas rum!
 
 
Selmas rum<3
 
 
Kök:)
 
 
Sovrum!
 
 
Hallen!
 
 
Hallen!
 
Så de var lite bilder på entreplan!
 
Lite stökigt än men blir bättre ordning för varje dag och som sakt selmas rum är viktigast och de är typ klart så :)
så nu håller vi på och renoverar hennes rum på övervåningen och lukas rum på övervåningen dom är full igång så idag titta på tapeter och äta mat hos mamma om hon vill bjuda oss på mat<3 och de tror ja hon vill :)
 
Selma på dagis nu en lång dag i veckan kommer hon vara på dagis så hon får leka lite :)
 
 




 
 
 


 
 

 
 

arg kille:/

ligger i min säng o på mitt bröst har ja en arg liten kille som har skrikit konstant i en timme så nu äntligen gav han upp o somna men tror magen spökkar på han! men idag har vi tagit bort lister o tappet i selmas rum på övervåningen så imorgon titta på tappeter o se när vi får dom hoppas de går fort att få hem:) när vi höll på så sprang selma upp o ner så när vi väl kom ner så hitta vi en sovande selma i sin säng♥ så jon sover för natten då hon ska upp sex tiden!♥ idag har vi vart ute i två timmar så förstår att hon vart trött:)






♥♥

mammas lilla kille börjar bli så stor !!! han tar allt i munnen och gjort de länge nu och nästan rullar han runt så snart lyckas han med de:p



♥♥
selma hon bara hittar på hyss mer o mer för varje dag som går haha:p imorgon ska hon till dagis 6,30-16,30:) då får hon leka av sig tills på tisdag då hon ska dit igen:)

:)

när vi flytta hit så börja vi testa gå stolen för lukas o han gillar den massor:)




♥♥

Testing!

testar pizzan i stenstorp ikväll och den vart sådär men funkar någon gång sen hade dom massa annan mat med :)



selma njutter av lycka då hon får en pizza bit i handen o dopa i såsen som aldrig fått tidigare:)

Fixar och donar!

Stämmer verkligen!
Idag är de en dag som man fixar hemma hela dagen då ja är hemma ensam med barna :)
Skulle starta tvättmaskinen idag tänkte ja men vete fan hur man får igång den då den är säker tio år gammal om ej mer :P
Lukas har smackat några dagar på gröt men idag fick han en talrik gröt till frukost och ingen ersättning och han verkar hålla sig mät på de :) nu sover han och ska äta vid tolv och då blir de ersättning :)
när vi fått ordning här hemma och fått upp mer saker på väggarna så kommer ja såklart lägga ut bilder här på vårat hus:)
Selmas rum är typ helt klart i ordning :)
hela heltäckningsmattan på övervåningen är ut riven så nu är de flyttspackla och byta tappeter innan vi lägger in de nya golvet så får se när vi åker och kollar tappeter :=
Selma fick gå kvar på dagiset i skövde tills hon får dagis här :)
 
Ha en bra dag alla :=)

Lite om flytten:)

Går fixa vi alla stora möbler på plats så fidag får vi fixa saker på vägarna o små fix lite!
Igår rev vi ut hela mattan på övervåningen och de rummet selma ska ha hitta vi ett fint golv under så antingen slipa de o måla vit eller lägga över de men tror vi slipar de o målar de :)
Så skönt man har sovit inatt inte hört ett ljud men selma kom tidigt fast hon la sig riktigt sent:/ 
Idag blir de att åka in o handla lite saker o mat ! Bkir nog en trevlig dag:)

♥♥

flytten o städet tog bara fyra timmar o de gick riktigt fort o vill tacka alla som hjälpt till med allt här hemma o äckel mattan på över våningen äe utriven med:) selmas är super nöjd med sitt rum som hon har fått tillfälligt så nu tittar vi pippi med henne i sitt rum då lukas har somnat i sin säng som vanligt:)

selmas rum kommer här nere nu:)









:)


♥♥

:)

Då har man städat halva delen av badrummet så de är klart så underbart skönt och han se film innan lägning med:) imorgon kl tio börjar flytten underbart men ändå en klump i magen:/ aja blir nog bra till slut ändå:)

seg dag!

dagen börjar riktigt segt här! ätit frukost har vi gjort i allafall o nu bara softar vi:) kl ett ska vi vara hos barnens farmor då selma ska sova där tills imorgon så hon slipper vara med under flytten imorgon:) kl två har vi banken o ska äntligen få nycklarna till vårat hus♥ så blir en vända med frysvarorna och blommer o sånt och sen blir vi bjudna på mat hos mamma då vi packat allt! sedan ikväll så ska ja ta o städa halva badrummet o stänga igen dörren där så vi har bara tillträde till toaletten o handfatet:) så är de inte mycket kvar att städa då vi kommit överens att bara städa kök o badrum:) rästen bara dammsuga:)

Feb. 21, 2013

då har vi packat idag som bara den så imorgon åker vi dit en vända med frys varor o kollar städningen efter mina undervara kollegor;)



selmas rum fullpackat;)



så selma sover där på sin madrass på golvet inne hos oss som står massa lådor där med:p


våran hall är tom den med haha:p

dåså!

Då vart man igång med flyttstädningen nästan hela köket städat ikväll och de känns underbart!! så imorgon riva ner alla gardiner o tvätta upp dom innan dom ska hängas upp igen:) så nu är ja trött så säger godnatt!!:)

Ensam:)

Sitter här ensam vid datorn o lyssnar på go musik när barna sover så gott och älskling är och spelar innebandy:)
vart en intensiv dag med bvc , pass och resa :=)
Lukas hade inte gott upp mycket men hon sa inget om de då han spyr väldigt mycket och hade växt en del på längden så nu 4Månader så väger han 6655g och 65.3 cm Lång :)
Börjar bli en lång liten kille :=)

Känner att bloggen börjar dra sig bort mer o mer och de gillar ja verkligen inte :(
Men skulle ha bes av lägenheten imorgon men han har blivit sjuk så får se när vi får en ny tid då vi flyttar ut på lördag och lämnar nycklarna på söndag till tjejen som ska flytta in efter oss så hon får komma in så fort med :)
 
Nu sitta och koppla av lite innan man ska gå och lägga sig :)
 
Ha en bra kväll alla !!!:)

:)

idag har vi betalt resan och fixat pass till lukas :) äntligen så nu tar vi flytten och sen i maj tar vi semester o firar selmas 3årsdag i utlandet så vi får fira henne den 2juni :)

hatar vågen idag!

kände på mig idag att vågen ej skulle visa bra o de gjorde den verkligen inte så idag är ja ledsen o deppig och har tappat orkeb att ta o träna så idag sket ja i de o hoppas på en bättre dag imorgon då väntas de dagis o bvc! godnatt

snart är flytten nära:)

Då var kvällen är och en ny vecka väntar oss spännt! denna veckan som kommer är den veckan vi ska flytta till vårat hus:) söndagar tränar älsklingen fotboll så då träna ja innan han åkte en hård träning på en timme ! underbart och vara igång tänk snart träna i två månader och så får vi hur mycket minua vågen visar imorgon man vet ju aldrig ibland går de sakta ner och vissa stunde går de skit fort så spänning väntar:) lukas sover sen en bra stumd tillbax och selma sov 12,00 till 14,00 så hon är vaken än och de förstår ja så får se när hon lägger sig de blir väl strax och få henne i säng:) kollar på spår löst nu och väntar på att sambon ska komma hem ♥♥

:)

då har vi ätit mat hela familjen fast lukas sin mat:) vi bjöd på middag till svärmor o matti!:) blev tunbrödsrulle med mos o korv o lövbit:) riktigt gott:) nu slappa bara!!:) ha det bra ikväll!

4 Månader♥

Idag blev lukas fyra månader inatt!! så idag fick han smaka på mossa bannan och de var väl sådär:P



första skeden :)



hans första min:) ser sådär ut hehe:)

ojj!

Inte hunnit med bloggen idag ser ja!! selma sov till åtta imorses o lukas vakna lite innan! vi åt frukost och sedan drog vi ner till mamma! vi åka runt till tre affärer o kolla lite sedan hämta vi systers barn felicia o for till stellas lekland! min bror o amanda var med hela dagen också! mamma bjöd på mat på leklandes sen hem o myste lite innan pappan i huset åkte till jobbet! arbetskompisen kom med sin sambo i några minuter o sedan åkte dom vidare! ja gick ner till mamma en stund o kolla HVBLÅÅÅ! Och dom vann;) vi gick hem efter andra perioden o mamma följde med så ja gkörde hård träning 60min på bandet idag igen:) nu ska de bli fina resultat på vågen på måndag!!:) tänkte latat mig idag men de sket sig som tur var:)

Hård träning!!

ännu hårdare träning ikväll blev gå på bandet i 60min o 6,6 i speed hela tiden öka sista minuten bara!!!:) så underbart skönt som fan!! så nu farmen och disken sen sova nog ha en bra kväll:)



mammas söta små barn som ser likadana ut♥



så här söt somna mina älskade barn förut vid tolv tiden♥ älskar er så mycket♥♥♥

:)

igår fira vi alla hjärtans dag med frys pizza och de smaka hur gott som hälst! Igår kväll när sambon åkte till jobbet kom mamma o felicia upp o hälsa på lite och då passa ja även på att träna ett hårt tränings pass på 45min på löpbandet!! första gånger man ja går fast svetten rinner om en men ja ger inte upp!!! efter de kom katrin och hälsa på lite och kollade hockey med mig då de va hv-saik och jag hejar hv och hon saik! ska bli konstigt med flytten sen och inte ha vännerna så nära mig som nu men de kommer funka ändå nog!



katrin tog kort på selma igår:p

Idag gör vi ett nytt försök med banken! systers sambo tar selma under tiden så hon ej river banken och att vi kan konsentrera oss på vad hon säger till oss:) ska öppna även ett konto till lukas så vi kan spara pengar till han med :) efter blir de lite fredagsmys med hela familjen tills pappan i huset börjar jobba:) blir nog en bra dag:)

Ikväll kör vi ännu ett till hård tränings pass på 45min på löpbandet!


rent helvete!

Alla dagar är som ett rent helvete med mitt sugbehov av godis,kakor, dricka m.m så jobbigt är de varje dag! Känner mig aldrig mätt bara hundrig från morgon till kväll fast ja äter bra med frukos,lunch, middag! undra när sötsuget för svinner?!?! vart utan nu i 45dagar och de ger sig aldrig:/ kämpar varje dag för att få bort de men de försvinner fan inte!!!:/ hur lång tid tar de till magsäcken krymper då?!? sambon blir mät för jätte lite medans ja inte ens känner av mätkänslan?:/ allt är så jobbigt fast ja mår bra och ser resultat!!

Hoppas de börjar synas snart på alla kläder o allt att man kämpar som fan!!

Inställt

Selma lämnad på dagis och banken ringde så de blev inställt då hon var sjuk så blir en ny tid imorgon kl tolv ist :)
Så låter älsklingen får sova till halv elva typ så behöver han ej sova mer sen för natten ;)
Så får nog köra ett tränings pass vid elva tiden då han ska till gymmet och träna :)
 
 
Saknar dena tiden med lilla selma<3
 
 
Lukas bara några dagar gammal<3

dagis,banken

Godmorgon!!!
Strax fixa frukost till oss alla sedan gå ner till dagis med selma:) 
Efter dagis lämningen så ska vi åka ner till banken och typ göra de sista med alla papper oss sånt till huset och öppna ett konto till lukas:) 
Får se om de blir en sväng till jula efter de märker vi:)
Men nycklarna till huset får vi den 22:e på banken och till den lördagen längtar man extemt mycket till:) 
Ikväll kör vi på en extrem hård träning igen! 
Köra hård träningar nu hela tiden så kanske ja lyckas med ninus 10kg till 1mars;) 
Vi får se skam den som inte ger sig pch de gör ja verkligen inte:)

underbart♥♥

imorses vissa vågen minus 7,6kg underbart! klarar ej att väga mig bara en gå g i veckan:p älskar vägen och klarar tre dagar mellan vägningarna;) älslar när vågen visar minus så ikväll öka ja träningen på bandet till 45min då ja ej träna imorses o hinner nog inte imorgon biti heller:/ mwn glad att ja kör varje kväll!!:) ja känner mig så lycklig och längtar tills ja får på mig mina kläder ja har som är för små!!:) blev rygg/mage o höft träning ikväll men o försöker köra de varanan dag så de tränas med!! ha en försätt bra kväll! duscha här nu efter ett svettigt pass!!:)





:)

då var selma lämnad på dagis! hon blir så ledsen när ja lämnar men går över direkt! tur att de går över direkt tycker ja!! snart ta en tränings tur på löpbandet och sedan fixa lunch och hämta selma efter i eftermiddag blir de till stan med mamma och så om vi får ett bra pris på en resa ! och får vi de så får vi vänta tills imorgon på ja eller nej! på kvällen blir de en tränings tur igen på bandet! känns som man är på gå väg till minus två nummer än ett:p
sambon börjat kl två till elva idag så lite morgon mys har vi med lukas i sängen än:)

♥♥

blev en tränings paus igår men idag är ja igång igen ! ibland behöver man en vilo dag :) Älskar detta livet men ibland hatar ja de men de gör ja bara att ja får en fin kropp så lika bra att hoppas att de blir fina resultat!!

Idag träffa ja min underbara vän igen!! saaknat dig så otroligt mycket sanna ! ibland längta ja tillbax när du bodde hemma hos mig!! de var underbara o bra tider de!! Älskar dig som att du är min syster vännen♥ så fina barn du har fått med♥ ses snart igen vännen♥

dags att fixa sig för natten för hockeyn ser de bara skit ut för hv:/




Feb. 11, 2013

Då var kvällen här! fick åka tre gånger tilö tippen idag men nu är allt slängt in för flytten!!:) sen drog vi till petris mormor o var där någon timme sedan till stan och kolla resia :) mamma bjöd på tacos efter så vi kom hem vid sex tiden!! såna här dagar älskar ja!! nu titta familjen annorlunda och efter blir de farmen som ja missa! men har så ont i benen så idag blir en paus från träning!:)


Imorgon när vi vaknar åker ja o barna och träffar underbara sanna o hennes söta barn:) hem vid ett och då kommer farmor till barna som vi ska bjuda på mat :)


:):):)

såg nyss hypnotisören ikväll med sambon! Mycket bra film! Under filmen kom huvudvärken smyggandes så nu har ja dunder värk:/ och ska lägga mig o sova med den!

bror o sambo o älskade mamma kom upp hit ikväll och kolla på en resa med hela familjen utan pappa! Imorgon åka o kolla med resia om vi kan få ett braa pris så får vi se om vi kommer iväg på en resa i maj eller inte!


Måndag: tippen och kolla resa!
Tisdag: träffa svärmor och bjuda på mat!
Onsdag: ingen ting!
Torsdag: Banken !
Fredag: inget planerat

så ser vardagen ut i veckan som kommer så får vi se vilken dag vi bokar in träff med sötnosen sanna o hennes gullungar:)

Godnatt!







♥♥♥♥♥♥

bra kväll!

blev en bra kväll igår fast de hände lite saker:) så idag är man riktig trött o glad att vi la oss vid ett :) får se om man tränar ikväll:) barna hämtade och nu mat hos svärmor :) lax,potatis o kall sås:) ha de bra får vi se om ja skriver mer idag!

40!

exakt 40 dagar utan onyttigt!! vissa dagar går sjukt bra o vissa värre!! men stolt än så länge och vikten dalar sakta men säker -6,6 kg nu! morgonträningen redan av klarad så nu frukost och strax ner till mamma så älsklingen får sova lite:)

:)

då var mina träningar klara för idag blev 30min imorses och nyss 35min:) imorgon ska ja hinna två träningar med ! blir direkt på morgonen och ssen kalas kl 13,00 för kusin som fyller 20år idag:) sedan lämna selma hos hennes faster då hon ska sova där sedan hem och träna och sedan lämna lukas hos mormor och sen börjar festen hos mika som fyller 24år nästa vecka:) inte druckit alkohol på väldigt länge så får se vad man tål haha:) blir nog en kanon dag:)

selma vaken än då hon sov på dagen och har svårt att somna så vi tittar på tv ihop:)

MUMS!!





så gott och mycket sallad till:)

...

planerna att träffa martina o barna blev inställt på grund av trötta barn som behöver sova . tråkigt men sånt som händer:) syster kanske kommer ikväll och tränar med mig här hemma:) mycket trevligt! blev en bananlåda med kläder sålt igår:) skönt att en del kommer till användning igen:)

Lycklig♥

Underbart att börja varje morgon med min dagligga motion! Träna inget igår kväll då ja och sambon var trötta ! Älskar mitt nya liv och hoppas att älska min kropp sen med :) är en bra bitt kvar men man är ju igång iaf!!:) Ska aldrig ge upp fast ja vill göra de flera gånger!!;) vid elva tiden kommer martina för att prata lite skit får se om hennes go barn följer med och leker lite:) livet känns så mycket bättre!! nu är de inte mer än två veckor kvar tills vi packar de sista och flyttar dagen efter!! Längtar är enorm!!:) dags och ta en dusch och sen äta frukost som barna redan gjort!!:) hoppas alla får en bra dag som jag:)

Är så lycklig med min familj som ja har skappat ihop med min finaste sambo!! Älskar barna och petri så mycket så det inte finns ord för hur mycket dom betyder!! mitt hjärta bultar efter er♥♥♥♥




bra dag:)

sent inlägg idag men dagen har sätt ut som alla andra torsdagar ! Dagis och promenad och städat ! blev en promenad på 1mil tross detta jävla snö vädret! plogga kan dom verkligen inte!! De ända snö är roligt till är att åka pulka/bob men inte mer o de är ej kul o göra de varje dag med våran sura unge som blir grinig när vi ska åka pulka/bob nog mer ja och sambon som gillar att åka:) hahaha! Imorgon kommer det en tjej från mariestad och köper våran paraplysulky så skönt o bli av med lite saker innan flytten ! snart är sambon ledig fyra dagar och då blir de till sop tippen med:) Idag kommer jessica och johan plus deras små för att kolla på lite bebiskläder från selmas tid när hon var liten:) hoppas dom vill köpa lite så vi får bort de än o slänga de:) vi får väl se om de är deras smak på kläder man vet ju aldrig:)


träningen bara flytter på från morgon och kväll fast man ibland bara vill ge upp men vill hitta mitt mål som ja vill väga så ska inte ge upp!!:) tur ja har min underbara sambo som hjälper mig att stå imot god saker !!:)



lillkillen vill sitta upp o vill se värden men ja säger nej till de så han får bli lite arg men så mysigt när han ligger och håller så så han ser lite:)

:)



bilden på mig och selma idag från bob åkningen:) Älskar min lilla sur bebis selma:)

skönt:)

sprutan gick bra att ta :) så efter den så åkte vi lite pulka/bob med selma och hon gillar när man åker men helst vill hon ej åka men näe hon väl åker är hon super glad:) Jag och älsklingen åkte bob ihop skit kul medans selma satt och sura :P







lite bilder kommer en bild på mig och selma sen med när ja får bilden från älsklingen:)

Ikväll har ja och älsklingen tränat så ja gick/sprang 35min och efter en skön dusch så efter känns det gött så nu clemetiner och vindruvor och vatten till sverige-argentina:) Heja Sverige ! sällskapet till matchen är sambon o fredrik:)



MUMS♥♥♥♥

kanon!

Natten har vart kanon fram till kl fem då selma kissa på sig i sängen stackarn så då ville inte hon somna om men hon låg i sängen till kl sex o då skulle hon bajsa o se karlsson sa hon och de fick hon. Sambon gick upp halv sju och gick typ direkt och sa hejdå till henne och då kom hon till mig o kröp ner bredvid mig så gossigt och somna om vid sju och vakna kl tio ville ej väcka henne för dagis de kändes elakt så hon är hemma och myser med mamma o lillebror♥ Känns som de kommer bli en kanon dag då ja har tränat på bandet redan 32min och städat och startat tvättmaskinen här innan selma vakna:) De tråkigaste idag är den där sprutan man ska ta... usch... men går nog bra när de väl är gjort:) Nu sover lukas ocv selma och jag har ätit lite frukost och tittar på disney kanalen:) vi ska ut sen och leka lite och inviga boben så de känns som en kanon dag idag:) hoppas ni får en lika bra dag som vi♥♥

träning pågår:)

blev två timmars promenad imorses spm sluta med 10,5km:) och nu är kvälls träningen igång som är underbart:) så lukas sitter i bsbysittern och hejar på mih haha:) se hur länge han accepterAr :) hoppas minst 30min iaf:) 4min har de gått bra än så länge!

godag!

godmorgon! Första morgonen på länge som vi har så här mycket tid på oss innan vi dka gå till dagis och alla tre är klara redan så nu blir de och koppla av lite:) Vakna med extremt ont i ryggen idag men de hindrar inte träning så ut på promenad sen men den lilla grabben efter vi lämnat selma på dagis så hon får skoj:) Lukas har börjat att leka med hans leksaker en massa nu så kul:) hoppas att papprena kommer snart så man får veta om vi får ha kvar dagisplatsen eller inte! blir en lugn dag idag ! ha det så bra:)




invigning:)

Då har man invigt gåbandet med 30min i raskt tempo såklart:) så tis,ons,torsdag är de hård träning med lång promenad på morgonen och sedan minst 30min på gåbandet på kvällen och dom andra dagarna är de ca en timma varje dag på gåbandet om ingen går med mig en promenad ute med barna:) så skönt och röra mig så hoppas febriari blir lika bra som januari fast de äe mindre dagar och en dag som vi ska dricka alkohol lite med.. vi får se vad resultatet ger efter denna månaden:) hoppas på två siffrit minus iaf:) vart en mycket trevlig familje dag idag så mysig dag!! selma var så dultig när vi gick i affärerna i skara och lyssna rätt bra idag är små chockad:) lukas satt snällt i vagnen som vanligt:) så nu åkte sambon till jobbet och ja bäddarner mig i min ensamma säng! Hoppas alla haft en bra måndag som jag:) Ha de bra godnatt:)

Äntligen!

Nyss vart och köpt ett löpband så ikväll ska de invigas ;)




trött trött!

Idag är ja riktig trött o hängig! Vill bara gå o sova men de går ju ej:/ Idag måste ja ta och träna! Hoppas man får papprena snart om dagis så man vet om vi får ha kvar platsen eller ej och får vi de så kan vi gå på föräldrar mötet som är idag på dagis! två dagar kvar tills ja ska ta sista sprutan usch usch men skönt när de är gjort! Dyrt är de också! inatt blev de en olycka i sängen för Selma men vad gör de... är så lätt hänt ! så upp o bädda rent mitt inatten så nog drf ja är så trött då ja inte vart vaken på två nätter nu :p

Feb. 03, 2013

Mår inte så bra men kan nog bero på att ja precis fått min mens första gången efter förlossningen ! så kokar fryser o mår illa då o då.. och är snurrig i huvduet o huvudvärk men de hindrar inte mig ifrån att röja här hemma så nu är ja klar och har hålt på sen kl tre typ.. har packat fem sec kartonger och sen diskat och tvättat och vikt de som är klart och bäddat rent i våran säng så får ta barnas sängar imorgon och sedan badat selma! nyss skurat hela badrummet så nu är ja slut! fått en sak sålt på blocket idag och lakt ut en sak som de smsar o mejlar om hela tiden nu! så nu är ja trött! sambon jobbar till elva så är väl hemma tolv tiden nog.. selma har börjat att sova utan blöja på nätterna nu och än så länge går de kanon och lukas han sover hela nätter nu och hoppas de håller i säg:) dags att krypa ner i sängen så säger godnatt!!!



så somna selma i sin säng förut när hon kolla karlsson på taket:p

Bilder från dopet :)

Sitter nu och kollar igenom alla dop kort så kommer ladda upp lite bilder här så får ni se :)
 
 
 
Mamma och lukas:)
 
 
 Prästen, Jag, Lukas, Petri, Mikael, Madelene och selma :)
 
 
Lukas sov så prästen ville inte ta han då så de vi skrattar åt hur han sover utan att vakna :)
 
 
Prästen glömde att vi skulle hälla upp vattnet så mikal fixa de :)
 
 
 
Lukas vakna när han fick vatten på huvudet :=)
 
 
Lukas spanar in sitt ljus han fått :)
 
 
Mikael håller lukas första gången :=) Stolt fadder?:)
 
 
 
De var alla kort i kyrkan :)
 
 
Andra fadder stolt o lukas glad :)
 
 
Felicia vill också prata med hennes kusin;)
 
 
 
 
Glad kille :=)
 
 
Selma vill hjälpa att öppna:)
 
 
Öppna packet är kul:)
 
Detta får räcka för idag :)

dop

Idag hade vi dop för våran fina son! Vill tacka alla som kom och för dom finns presenterna vi fick !:) Blev en kanon dag! kunde inte blivit bättre super nöjda:) Lukas har vart så snäll som vanligt och selma såg ja inte under hela dagen då de var ett stort lekrum så hon var där hela dagen så hon trivdes som en liten prinssesa:) så snälla barn idag ♥♥ Godnatt:)

♥♥♥

Lukas tänkte nog att de blir en lång o intensiv dag idag så man måste sova hela natten♥ så glad över mina barn♥ Älskar er så mkt♥

Idag är de dop på schemat kl halv tolv ska bli mycket trevligt att träffa alla:) så vi hörs ikväll eller imorgon! HA det bra:)

40min

Om 40 min så är de dags för bingo lite:)



ge mig tur är ni snälla:)

Idag tvätta ja bilen och de blev inte bra fast ja tvätta två gånger.. succk.. men ser bättre ut än innan så:)

Gjorde egen potatismos idag och de gick kanon ! lärt mig något nytt allså:) känner mig diktig:)

Ha det bra!

Lycklig!

Är en ny månad och den startar vi med att vågen vissa - 6,1kg på en månad och de är ju hur nöjd med som helst så nu är vi igång bara 22,2 kg kvar nu;) bra börja och hoppas på en kanon bra februari månad nu med då!!:)

Har en tok unge som kom med saften och ett glas från diskmaskinen som var rent o säger att hon vill ha saft nu och klart hon får de det är ju fredag och ej fått aaft i veckan så ♥ Bus unge nr ett♥




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Duktig tjej♥

Godmorgon! Inatt sov selma utan blöja och de gick kanon :) igår cykla ja 8,5km ute jobbigt men hoppas på resultat:) idag har sambon delat pass så vi ska passa på att handla klart allt till dopet och hämta smörgåstårterna:) sedan ska jag laga mat till svärmor och matti som ska passa barna 2tim till sambon kommer då jag ska följa med mamma på bingo så petri får en mys fredag med barna♥ länge sen han var hemma en fredags kväll nu så:)

RSS 2.0