:)

Hejsan!
Har en förkyld och hostig selma här hemma. hon va nästan helt borta från hostan o förkyldningen men kom tillbax lika fort..=/ men vet inte om förkyldningen beror på alla hennes tänder som ploppar upp nu.. hon har fyra tänder samtidigt på väg upp...Så snart har hon sammanlagt 6tänder :) igår testa ja o mamma lära gå vagnen till selma.. hon tyckte de va super kul att gå med den så nu går hon med den varje dag så hon kommer nog gå på sin ett årsdag som ja gjorde :) bara 19 dagar kvar tills vi ska fira lilla stumpan.. vi kommer fira henne på hennes dag fast de är på veckan då älsklingen är ledig så.. vi firar med drop in för annars har vi inte platser till alla om dom kommer samtidigt :) så drop in hela dagen ni som vill komma den 31maj och fira selmis :)

Idag ska ja till skaraborg städ och prata lite och se vad dom har att säga.. så får ja se vilket ja väljer om ja väljer skaraborg städ eller CL städ.. mest sugen på skaraborg städ hela sommaren och sedan i höst läsa på byggsoft till byggare.. älskar verkligen at bygga hus och så:D

Efter de så ska ja möta upp älsklingen på thai house mumsigt gott kommer de bli :P och sedan va lite med mamma och gå o kolla på maxi och posta lite som ja fått sålt :) Sedan hem och gå ut med ängla då o då:)

Vet inte längre vad ja ska skriva!

Något ni vill veta så kommenta de så svara ja på alla frågor här i bloggen!



Ha en bra dag kramar

Kommentarer
Postat av: Katja

Hejsan..

Stackars Selma som är sjuk igen.. hoppas hon blir frisk snart ju <3

Ta det jobb där du får jobba mest? Bäst betalt? Egentligen..

Tkr det låter som en mkt bra idé att plugga, finns säkert mkt jobb inom bygg! Hur lång är utbildningen? Har du sökt in?

31/5 ska jag till läkaren 15, är det okej om vi kommer efter typ halvfem? <3

Massor med kramar!!! <3

2011-05-12 @ 13:36:53
URL: http://smultronduvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0