bra dag:)

sent inlägg idag men dagen har sätt ut som alla andra torsdagar ! Dagis och promenad och städat ! blev en promenad på 1mil tross detta jävla snö vädret! plogga kan dom verkligen inte!! De ända snö är roligt till är att åka pulka/bob men inte mer o de är ej kul o göra de varje dag med våran sura unge som blir grinig när vi ska åka pulka/bob nog mer ja och sambon som gillar att åka:) hahaha! Imorgon kommer det en tjej från mariestad och köper våran paraplysulky så skönt o bli av med lite saker innan flytten ! snart är sambon ledig fyra dagar och då blir de till sop tippen med:) Idag kommer jessica och johan plus deras små för att kolla på lite bebiskläder från selmas tid när hon var liten:) hoppas dom vill köpa lite så vi får bort de än o slänga de:) vi får väl se om de är deras smak på kläder man vet ju aldrig:)


träningen bara flytter på från morgon och kväll fast man ibland bara vill ge upp men vill hitta mitt mål som ja vill väga så ska inte ge upp!!:) tur ja har min underbara sambo som hjälper mig att stå imot god saker !!:)



lillkillen vill sitta upp o vill se värden men ja säger nej till de så han får bli lite arg men så mysigt när han ligger och håller så så han ser lite:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0