bebis♥

Godmorgon!

Nu har våran lilla bebis i magen kommit ut i värden och de blev en liten pojk den 17 okt kl 2,13 och var 53 cm lång och vägde 3780gram♥♥



Selma är en sån stolt storasyster så hon sitter o klappar huvudet på lukas hela tiden♥♥

Idag kommer min mormor och hälsar på o sen blir de titta huset igen:)

Ha en bra dag alla♥

Ny vecka

Godmorgon Måndag!

Då var de en ny vecka men nya möjligheter! kommer ingen bebis i veckan så har ja lite bokat iaf så dagarna går:)

Idag tänkte ja gå ut så selma får leka ute någon timme och sen när sambon slutar så ska vi åka titta på ännu ett hus :)

Imorgon så har selma dagis 10-15 och under den tiden så har sambon lite rast o så har ja mödravården så ja får lyssna på de underbaraste undervärket i magen:)

På onsdag så har selma dagis 9-14 och då ska ja försöka vila så mkt de går eftersom dom renoverar en lägenhet här!

Torsdag så ska ja och selma åka och träffa underbara Sanna och hennes goa dotter Elvira så då kan selma o elvira leka massa :)

Fredag så ska vi lämna in bilen igen och hoppas den blir bra! Sen kl 15.00 går älsklingen på fyra dagar ledigt! blir en familjehelg med massa mys :)

ha en bra vecka om ja ej skriver mer denna veckan:)

:-)

Godkväll då var lördag kvällen frame redan sjukt va dagarna går fort!

Idag har ja o selma varit med mamma o felicia o vi åkte till maxi o som sakt de är shopping helg här i skövde så smurfen var på besök på BR på maxi o selma var små rädd för han o bara kolla in och BR bjöd alla barn på en påse poppcorn o selma gillar de massa:-) selma fick av mormor pippis apa på BR så nu har hon apan o pippi i gossedjur:)

Mamma fick igång mig att börja städa här hemma så nu har vi ren o fint hemma och jag har dammsugit här hemma två dagar i rad :) så får se vad de är för väder i morn är de sånt fint väder som idag så blir de nog att putsa fönstrena o nog bädda rent nu när ja ingen tvättar har att tvätta:p

Selma sover nu så skönt då hon ej sovit på hela dagen:)

älskling jobbar så blir en lugn mys kväll för mig:)


kommer en bild på kusinerna med deras pippin då felicia fick pippi av mormor idag och selma hade en redan! dom är så nöjda o glada:) dom gillar pippi så mkt så pippi grejer vill selma få i julklapp hoppas på pippi påslakan med



:)


samsung galaxy s3;-)

då har ja fått hem min nya telefon;-)
Älskar den massa än så länge;-)

Nu tittar ja o selma på x-factor får se när hon ska sova:-) hoppas på sovmorgon imorgon varit så trött idag så behöver så somna massa inatt:-)

tog ett kort idag på selma med hennes pluppar så se om ja kan ladda upp bilden hör:-)




Igår baka vi kanel o vanilj bullar o selma fick göra några själv:-) hon uppskatta de massa mammas o pappas älskling♥

:)

Då var kvällen här!
Dagarna bara springer iväg fast man väntar på att bebis ska titta ut snart:)
Selma sover redan! utan några problem:) hon vill ej sova på dagen vid tolv så hon är vaken hela dagen o somnar halv sju sju:) duktig tjej och man märker att hon börjar bli stor och hon går i affären o vill gå hem från affären och de är bara bra då vi inte köper en tvillingvagn:) så bara bra att hon vill gå själv mer och mer! vi använder barnvagnen knappt aldrig! mer än till o från dagis har vi med den ifall om vill sova eller orkar inte gå:)
idag hämta vi selma för första gången tillsammans och hon blev så GLAD:)
Idag beställde ja hem en ny telefon med nytt nummer också;)

Någon som vill köpa min iphone? kom med pris! snart 2 år gammal!

denna telefonen kommer hem till mig om någon dag;)


Oct. 02, 2012


Tidig morgon

Usch vad kl är lite nu.. trött är förnamnet bara! kört älsklingen till jobbet och nu väntar ja på att lämna in bilen då dom ska lyssna på fläkten och pappa kommer o hämtar mig när han slutat då hon jobbar natt o slutar strax:) Får se hur morgonen forsätter om ja antingen går med pappa hem då selma sover där eller om ja går hem o sover två timmar;) Idag har selma tandläkan o hoppas de går bra att selma visar tänderna som hon alltid gjort:)

bild på min tokiga tjej som badar hos mormor med barbiedocker;)

vi hörs igen;)


ojj

God dag!

Redan 1 okt och de inne bär att denna månad kommer nog bebis<3 köpt nya tuttar till den älskade i magen så nu får den komma ut för vi har allt som behövs:)

Vi har vart på maxi o handlat o då hitta vi " pluppar" som selma älskar att sitta o hålla på med:) kommer bild sen på vad de är:) selma gick inne på maxi hela tiden utan att sitta i kungvagnen:) hon var rätt duktig hon:) så nu är hon helt slut o sitter bredvid mig i soffan:p hon testa ett nytt sätt att stå på kundvagnen kommer bilder men hon stod ej mkt:)

Blir att ja o selma ska umgås med mormor hela dagen när älsklingen jobbar 14.00-22.00..

Ha en bra dag kramar från oss alla:)


RSS 2.0