Allt möjligt:)

Hejsan alla där ute!
Dom närmaste dagarna ja inte har bloggat så har de knappt inte hänt nåt mer än att ja har börja laga mat mer och mer till min älskling o till min dotter :)
Sen så är min lilla dotter jätte förkyld.. Men hon sover jätte bra ändå och de ska ja va glad för :)
Idag så är de 1 vecka kvar tills vi ska till skottland ska bli så skönt att komma iväg lite :)
Är så nyfiken på hur de kommer gå med selma på flyget och så :)
Idag kommer mamma och hämtar mig och Selma när hon slutar så ska vi åka o kolla på netto då ja såg att dom hade massa barbapappa saker och ni vet ja Älskar barbapappa saker :D
Sen innan hon ska köra hem oss igen så ska vi handla och lite så och sen testa göra en ny kladdkaka ikväll till min älskling :)
vi hade tänkt och äta pizza ikväll sån man lägger bara i ugnen men är inte så sugen på de så tänkte fixa ordning tacos tills älsklingen kommer hem en liten överraskning hehe:P
Ikväll så ska vi vara barnvakt åt söta Felicia i några timmar ska bli kul:)
Va ett tag sen vi träffa henne då hon har börjat dagis och fick mageflänsa direkt typ..

Ajja lite vad som har hänt och händer idag :)

I helgen ska ja umgås mycket med min mamma för Älsklingen jobbar hela helgen o som skönt är så jobbar han dag tid :)
Så om någon vill träffas så är ja i skövde och de är bara att höra av sig :)








Man är lika glad fast men e lite förkyld :D

Här ser man hennes två små tänder också:)

Så glad är hon varje dag och verkligen på morgonen :) bilden är tagen nu precis :)

Hoppas alla får en bra dag och helg :)

..

Idag har ja avrit och handlat mat till Selma så hon klarar sig en månad till :) de va de ända som fattaste de va ju mat hehe :P blöjor har hon massa hemma :) vi va även på bvc :) hon följer sin kurva men hade ej gått upp mer än 250g typ..på en månad.. så nu är hon 70.2 lång och väger 8665g:) hon börjar bli lång de märker ja på bena på overallen men ja vägrar köpa ny.. för nu vill ja ha vår så hon kan ha jacka på sig o slippa overall:P Selma börjar bli mer o mer förkyld=( lite tråkigt men får hoppas de blir bättre tills vi åker till scottland den 4mars:) idag va vi även och växla pengar till pund:D usch va fula pengar HAHA:P

Aja vet inte vad ja ska skriva mer.. hoppas ni får en bra kväll.. om någon vill komma på fika imorgon är de bara att höra av er då ja sitter hemma själv med selma från 6.00 till 18.00... hoppas på besök..

Ha det bra:)

Shoppat

Igår gick bingon super bra vi van samanlagt 4800kr och en bingolott :)
Så idag har ja o min lilla familj varit och shoppat lite mest till Selma lite sommar saker :)
Längtar så till vår o sommar nu:)




nu blir de att se frölunda-skelleftå:)

Ha en bra dag kanske skriver mer senare :)

Kramar

Fredag

Äntligen fredag:)
Då har man blivigt duktig o har börjat gå ut o gå en timme varje dag mycket bra för mig o mycket för med frisk luft för Selma:)
Idag kommer Selmas farmor o hennes gubbe matti och vi ska bjuda dom på spagetti o köttfärssås MUMSIGT=) senare på kvällen så ska dom vara barnvakt åt lilla Selmis så vi kan åka o vinna lite pengar på bingo:) ja hoppas på så mycket lycka idag då ja och älsklingen inte varit på bingo på jätte länge:)
Dom ska sova över här med för vi kommer hem vid tio tiden så fråga vi om dom ändå ville sova över än att åka hem på kvällen:) Ska bli mycket trevligt.
Har redan hunit med och städa och duschat när Selma har sovit så nu hör ja henne prata i sängen :)
Så skönr när man kan damsuga i hennes rum o över allt när hon sover utan att vakna så underbart:)
Idag har ja fått jätte ont i ryggen och förstår knappt inte varför.. För i onsdags var ja ute o gick 4km o bar selma i bärsele och igår hade ja inget ont i ryggen men idag så värker de i hela ryggen.. Som att de är någon som står och höger mig med knivar i ryggen=/ usch :(

Nu ska ja hämta Selma och sen börja ändra lite i våra gardirober så man får plats med lite mera :)
Älskar att ha de fint o städat de e bara så underbart:)

Ha en bra dag alla läsare lämna gärna en kommentar:)

Kramar




Onsdag

Hejsan
Dagen börja med att vädra ut lägenheten.. Jag vädrar till och med våra säng kläder för att få in lite frisk luft så man kan somna bra ikväll:) Igår fick Selma en super söt dress av hennes morfar :) Kommer en bild sen med henne och dressen på sig:) Imorgon så börjar inte petri förens kl 11 på morgonen så man slipper vakna upp själv med selma:P så imorgon är de Djurgården som möter hv71 på tv så då om inte petri jobbar över så ska vi till min morbror och kolla på den matchen ihop med honom:) nu är de bara 16dagar kvar tills vi ska åka till skottland och ja hoppas verkligen att de går bra på flygget med Selmas öron:) men ska rådfråga lite på bvc innan vad dom skulle rekomendera att göra.. för vi ska dit den 21:a:) hoppas på att någon vill komma på fika besök idag :)


Hoppas alla får en underbar dag kramar får oss<3

..

Dagen igår blev ingen lugn hemma dag.. ja åkte iväg med Selma till stan och handla lite saker till henne :) Sen åt ja lunch med älsklingen o mamma. När mamma sluta så åkte ja med henne till min mormor i tibro:) var super länge sen ja träffa henne o så fick hon träffa Selma så hon blev så glad :) senare så kom älsklingen till min mamma så åt vi mat där och sedan åkte vi hem på kvällen och när vi hade lagt Selma i sängen så skrek hon massa o ville verkligen inte sova men hon va super duper trött.. hon somna till slut kl åtta o den stora älsklingen hade jobbad sen halv fem så han somna halv nio:) så ja hade en lugn kväll själv igår :)



Idag ska vi åkte till Selmas famor och äta mat efter petri slutat jobba så då tillbringer vi dagen där idag :)




Skorna köptes av mamma på stadium för endas 50kr va halva rea priset :)
Strumporna på Änglar och Stjärnor 3pack 55kr
Mössan 60kr också på Änglar och Stjärnor.
De köpte ja till Selma utan skorna :)


Äntligen hitta ja strumpor som e bra och som är selmas lilla storlek med halkis på :)

Nu ska ja bara köpa vårjackan på Änglar och Stjärnor när ja får pengar :=)

Sen har hon vårjacka och vår mössa:)

Ha en bra dag alla Kramar

Ikea

Skulle vilja till ikea och handla några lampor iaf dessa två..





vill ha den lilla storleken på dom nog fast en stor med:)

Alla Hjärtans Dag<3

Idag händer de inte så mycket blir att ta det lugnt och laga någon mat till Selma och senare till mig och älsklingen.. När han slutar...ska ta en liten promenad sen och slänga alla sopor när Selma somnar.. Igår så hade vi lite besök och sen åkte dom hem o då blev ja sugen på att ändra om lite så nu har vi flyttat in sköttbordet till Selmas rum för att få lite ändring så när hon är ett år så tar ja nog bort den o har underlägget på tvättmaskinen.. hon fick inte lite leksaker till hennes rum o lite har hon kvar i vardagsrummet:) ändra om lite i vardagsrummet med..:) kommer bilder nu :)






Selmas rum :) vad tycker ni??




Vardagsrummet.. en sån stol ska vi lämna bort.. trodde inte ja skulle vilja ha båda,, men ja tycker de blev snyggt så vad tycker ni ? liten hörna och läsa för Selma :)



Igår var Selma små grinig på kvällen så då fick vi läsa bok för henne o bada henne så var allt bra :)bjuder på en bild på Selma o Älsklingen<3



Hoppas alla får en bra alla hjärtans dag<3
Kramar till er alla<3

..

Bjuder på en bild på mig och Sanna när vi va på husaren sist :)



13Januari:)

Lördag

Dagen börja med att Selma vakna redan halv sju o skrek som bara den=( hon har nog nästan aldrig gråtit på morgonen direkt när hon vaknar så tror de är en tand på G...=( Ja börja med att tvätta upp älsklingens arbetskläder så dom är rena tills på måndag..Älsklingens första lediga helg sen han börja med Taxi igen.. Idag ska vi äta mat hos mamma och pappa.. sedan efter där så ska vi åka och fira min kusin som nyss fyllt 18år :) ska bli roligt och träffa massa släktingar:)
Lite vad som kommer hända idag..
Kanske bloggar mer sen:)

Hoppas ni alla får en toppen dag!

Bjuder på en bild på Selma som nyfödd:=)


Vad stor hon börja bli :)


..

Idag hämta Älsklingen ut Selmas pass:)




Längtar tills och åka iväg!
4-7Mars åker vi till skottland och hälsar på killens kusin och hans tjej :)
Ska bli trevligt !


Ha en trevligt kväll godnatt!

Selma

När selma ska sova på kvällen så kan hon skrika en gång när vi lagt ner henne o sedan tystnat och somna.. men idag har hon nu skrikit nästan en halvtimme o ja springer fram o tillbax.. idag är de en sån dag som hon inte träffat sin pappa på hela dagen.. måste nog vara därför :) min dotter är så rolig av sig.. nu har älsklingen ringt och sakt godnatt till henne i telefon o nu är hon tyst och somnat :) hihi hon älskar sin pappa<3



Selma med hennes älskade pappa innan hon ska sova:)

Hejsan

Hejsan
Då har ja tagit och fixat mig en ny blogg.
Vet inte varför ja tog bort den andra men nu är ja tillbax om ja hade några läsare.
Får hoppas på att ja hade de så dom blir glada att få läsa igen :)

Idag har jag och Selma haft en skön hemma dag och bara mysigt, men vi fick besök av min kusin Jimmy och hans mamma Anki och de va mycket trevligt man träffar ju inte min köra kusin allt för ofta...Sen kom mamma liten stund och då spela vi YATZY utan Selma hon kolla på och va skit sur o gapa som "ja ska slå tärningarna" haha.. hon är för rolig hon:) Tiden går bara så fort vissa dagar sega som bara den o vissa går jätte fort.. man ser på dom små hur dagarna springer iväg :) Älsklingen jobbar o jobbar.. så Selma har inte träffat han på heldagen men imorgon får hon träffa han heladagen :) Vill med ha ett jobb så han kan få vara ledig lite med så ja kan jobba in pengarna istället :)
Blir en lugn kväll här hemma och bara titta på let´s dence :) Älskling vet ja inte när han kommer hem beror på när han får gå hem :) men han kommer nog sen någon gång :)

Ha en toppen dag alla! Kramar



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0