:)

Hejsan
Här händer det inte så mycket idag!
Älsklingen jobbar till 16.30 och sen ska han träna...
Nu är de VERKLIGEN dags för hård träning då ja står stilla på min vikt i nästan en vecka och ja accepterar ej de så nu så ska ja cykla varje morgon minst 20 minuter och kanske ut o gå på dan beror på väder och så.. sedan på kvällen så ska ja cykla minst 40minuter varje dag för nu ska ja ner i vikt! har hålt på i tre veckor i morgon o bara gått ner 3kg...

De är riktigt jobbigt o va utan de onyttiga men måste hålla mig så man f¨år bra kondition och går ner o mår bättre med min kropp och så!

Kämpar som bara den med att få ett sommarjobb eller jobb så ja kan få in mer pengar än vad ja får.. får sjukt lite pengar för att vara mammaledig så denna sommaren ska ja förhoppningsvis jobba hela sommaren och höst o vinter hoppas ja på så man får in mer pengar och kan spara mer pengar så ja o min underbara familj kan ut och resa snart igen:)

På selma så har de sprukigt en till tand så nu har hon snart tre tänder en där uppe och två där nere så stolt över min sötnos är mamma o pappa<3
Ja och Älsklingen tror vilken dag som helst att selma kommer att börja krypa då hon kryper två till fyra steg och sen slänger sig på mage och ålar sig fram :)
När hon ålar sig fram så går de så fort tycker hon nog och de gör de verkligen :) man kan inte knappt ta bort bliken från henne så är hon någon helt annan stanns:) 

Den 28 April åker älskligen med några kompisar på en partykryssning och kommer inte hem förens den 30 april då Selma blir 11 månader :=) så ska ja spändera tid med min mamma och Selma, Vi tänkte åka till Ullared den 28April och handla masssssssa :D och den 29 blir de kanske bilbingo och då ska nog selma hänga med hon sover ju ändåså:) och sen den 30 så kommer våran älskling hem.. tror den helgen kommer gå riktigt fort faktist :D

Kommer lite nya bilder på Selma nu :)



Selma är på väg efter oss hehe :)



Selma gör lite roliga minner haha :P


Selma gör roliga saker med sin tunga hihi:)



Selma är så nöjd att hon kommer efter oss nu så hon slipper bli själv i ett rum :=)

Blir så finna kort nu då ja har lånat pappas Nikon Kamra :)

Hoppas alla får en bra dag ha det bra :)

Kommentarer
Postat av: Katja

Hejsan :O)

Daniel sover nu.. lite träligt, men det gör inget :O) Han behöver ju sova inför natten! Sen när han åker o jobbar går jag nästan o sover hihi!

Hoppas ni mår bra :O) Vill ha bebis 11,11,11, alltid varit en önskan :O)

Kram!

Pst, tror den helgen går fort med, vart är bilbingo, kanske får följa?

2011-03-28 @ 11:38:15
URL: http://smultronduvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0