Blandat

Hejsan! har inte tänkt på bloggen så mycket men ska försöka börja bloggg mer igen om det är någon som saknar mig :P

Torsdags!

Åkte jag, Selma o mamma till ullared och vi hade hyrt en stuga där nere :) det blev mycket handlande och nästan för mycket sen så hade vi det jätte mysigt där ner och stugan va bara så fin :) kommer bilder på den! Selma fick leka på en lekplats med men fanns ingen bebis gunga =/





två bilder på selma som lekte på lekplatsen:)

Nu kommer bilder på stugan! vi glömde ta en bild utifrån :P











Fredags!

Åkte vi hem från ullared och så när vi väl kom hem så tog vi de lugnt och så åkte vi och åt på donken senare och sedan när selma somna åkte vi och hjälpte min kusins mamma och flytta en liten stund :)

Bild på Selma som äter kycklingnaggets på donken ;)




Lördag!

Bestod de av flytt hela dagen och hämta älsklingen och kusinen på tåget! har inte så mycket mer att berätta om den dagen :)

Söndag!

Åkte vi till Selmas farmor och åt mat och bara tog de lugnt och så åkte vi kolla på en husvagn som vi inte blev intresserade av...vi hämta även hem min cykel o nu ska vi bara ut o cykla någon dag med selma :)

Igår!

Så åkte ja och selma med min mamma på mammografi och efter de åkte vi på öppna motagningen på vårdcentralen med selmas jobbiga hosta som vi fick host medecin för så nu hoppas vi på att de hjälper henne verkligen sedan va ja ute med ängla några gånger på dagen med:) vi åkte till skara o kolla husvagn och den fick följa med oss hem så igår städa vi den utvändigt o idaf ska den bli städad invändigt!:)

kommer några sommar bilder på selma:)



Selma hemma hos hennes faster katja:)


Kommentarer
Postat av: Katja

Hejsan :O) Så fina bilder.. Mysigt! Åker gärna vi fem kanske o campar några nätter eller en helg i sommar om ni vill? Vore mysigt att få umgås med er och mer med Selma.. Kanske Gotland onsdag-söndag? Hoppas vi kan ses en gång i veckan iaf om vi inte hamnar närmare varann snart.. Borde inte vara så svårt att ses en gång i veckan. Sen när vi också får barn.. Så Selma känner oss o ni vår bebis <3

Tkr så mkt om er...

O Selma är finaste flickan... <3

Kramar!!!

2011-05-03 @ 21:56:30
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Helen

Fina bilder.kram

2011-05-03 @ 22:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0